10 anledningar att delta i Höstens löpkurs!

Nu är det inte långt kvar till starten av höstens löpkurs kommande vecka (v.37)! Nedan listar vi 10 anledningar till varför du ska delta:

1. Som deltagare i Höstens löpkurs kommer du att coachas mot att få ett så skonsamt, effektivt och hållbart löpsteg som möjligt. Detta gör att du bygger upp din kropp i varje steg i både gång och löpning, i stället för att bryta ned den.

2. Löpkursen anpassas efter din egen förmåga. Vi har flera olika nivåer och upplägg som passar allt från nybörjare till erfaren löpare. Ifall du är osäker på vilken nivå du ska anmäla dig till kan du alltid byta grupp, antingen på plats efter dagsform eller under kursens gång. 

3. Att träna i grupp är både ett roligt och upplyftande sätt att komma i gång med träningen. Du får chansen att träffa andra likasinnade där ni kan peppa och höja varandra.

4. I Höstens löpkurs ingår totalt 12 löppass där du blir coachad fysiskt i grupp samt 12 online-baserade pass som du utför hemma mellan de fysiska träffarna. Det är också möjligt att göra löpkursen helt online och då blir du coachad i hörlurarna genom musikfiler. Oavsett vilken plats du väljer får du tillgång till alla 24 pass via vår medlemssida. Så missar du ett pass kan du utföra detta hemma på egen hand innan nästa träff.

5. Genom att anmäla dig till Höstens löpkurs får du dessutom tillgång till VarjeStegs medlemssida där det finns en träningsbank med över 50 online-pass att ta del av.

6. Vid varje löppass kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg. Detta ger en ökad medvetenhet i din rörelse, där avsikten är att erhålla en naturlig och smärtfri rörelse och löpteknik. Väljer du att genomföra kursen helt online kan du i stället filma ditt löpsteg, som du sedan skickar in och får feedback på den vägen.

7. Höstens löpkurs består av ett varierat träningsupplägg med många olika inslag. Allt från vad du ska tänka på när du springer i backe, hur du bäst utnyttjar gravitationen till din fördel, till vilken löpteknik som är optimalt för trail, vilken löpstyrka som hjälper dig att få bättre hållning och hur man får till ett effektivare löpsteg i högre fart.

8. I anmälan ingår, förutom 24 träningspass och personlig feedback, även en långärmad tröja avsedd för löpning. 

9. Du kan kombinera dagar/platser så som det passar dig. Ifall du av någon anledning inte kan delta på passet som hålls på din ordinarie ort en vecka, är du välkommen att delta på passet på någon av våra andra orter. Du får variera fritt från vecka till vecka vilket pass du väljer att gå på då det kommer vara samma pass vi kör i löpgrupperna på alla orter varje vecka.

10. Sist men inte minst har vi otroligt roligt tillsammans! Delad löparglädje är dubbel-löparglädje!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0