Skip to main content

Med individanpassad kostrådgivning från Kim på Varje Steg får du professionell hjälp att skapa hälsosammare kostvanor som hjälper dig mot en bättre hälsa och ett starkare löpsteg. Genom våra tjänster får du tillgång till kostscheman som anpassas efter dina mål, preferenser och förutsättningar oavsett vart i livet du befinner dig. Om du vill få ut maximalt av din löpning, har mål att gå ner eller upp i vikt, eller vill äta mer hälsosamt så hittar vi ett upplägg som passar just dig.

Våra tjänster inom kostrådgivning inkluderar även professionell coaching och uppföljning varje vecka där du får stöd i process mot dina mål. Här ser vi även över ditt kostschema kontinuerligt och ser till skapa vanor kring din kost som passar just dig och din livsstil.

Boka en kostnadsfri konsultation!

Hur går det till?

Steg 1: Boka en gratis konsultation. Välj en tid som passar dig i vår bokningskalender för ett första möte där vi tar reda på hur vi kan hjälpa dig. Här svarar vi på alla dina frågor och hittar ett upplägg som passar just dig.

Steg 2: Uppstartsmöte. När dina kostscheman är klara bokar vi ett möte där vi går igenom alla dina kostscheman tillsammans. Här går vi igenom strukturen i schemat samt rätterna som schemat innehåller. Här ser vi även över dina mål och du får hjälp att skapa en konkret plan och delmål till kommande uppföljning.

Steg 3: Uppföljningsmöte. Varje vecka bokar vi in ett möte där vi går igenom hur veckan gått och du får stöd i processen till dina mål. Här ser vi även över dina kostscheman och utför potentiella korrigerar så att vi hittar skräddarsytt upplägg för just dig.

Priser:

Individanpassad kostrådgivning:

2 månader: 2495kr/mån

– Inkluderar: Uppstartsamtal, 5st individanpassade kostscheman, coaching varje vecka (45min).

4 månader: 2195kr/mån

– Inkluderar: Uppstartsamtal, 10st individanpassade kostscheman, coaching varje vecka (45min).

6 månader: 1895kr/mån

– Inkluderar: Uppstartsamtal, 10st individanpassade kostscheman, coaching varje vecka (45min).

Om Kim:

Kim är utbildad inom kostvetenskap och hälsopromotion vid Göteborgs Universitet. Efter sin utbildning har han jobbat aktivt med att hjälpa personer aktiva inom löpning, klättring, styrketräning och CrossFit för att nå sina mål. Kims fokus är att erbjuda långsiktiga lösningar och bidra med kunskap och erfarenhet som hjälper skapa ett positivt förhållningssätt till din kost, din hälsa och dina vanor. Mest av allt motiveras han av att hjälpa andra människor må bättre och nå sina mål.

Boka kostrådgivning idag och skapa hälsosamma kostvanor