Löparresor

VarjeSteg har löparresor i både Sverige och utomlands. Fokus på våra löparresor är njutbar löpning, skonsam löpteknik och att uppleva nya miljöer.


Korsika, 27 april – 4 maj 2024

Få en försmak av sommaren och häng med oss på VarjeSteg till Korsika, en vecka fylld av löpning, god mat, avkoppling och otroliga naturupplevelser. Vi har nära till fina omgivningar och kan njuta av både stranden och vackra vyer i bergen.

Anmälan har öppnat!


Norge, 7 – 11 augusti 2024

Häng med oss på löparresa till vackra Gaustatoppen där du får upptäcka tjusningen med att springa i fjällmiljö. Omgiven av en enastående natur och storslagna vyer, kommer du att få lära dig om hållbar löpteknik och känna på hur njutbart löpning kan vara.

Anmälan har öppnat!


Chamonix, Juni 2024

Chamonix om sommaren är som gjord för vandring och löpning i bergen. Det blir en vecka fylld av löpning, god mat och otroliga naturupplevelser. Chamonix är ett vackert och unikt resmål med minst sagt mäktigt landskap. 

Anmälan öppnar inom kort, gör en intresseanmälan!


Kroatien, 11-18 september 2024

Ta chansen att hänga med på vår unika äventyrslöparresa där upplevelsen står i fokus. Det kommer att vara en härlig blandning av segling och njutbar traillöpning i fantastisk natur. Vattnet är ljuvligt klart, badvänligt och turkosskimrande.

Anmälan har öppnat!


Finnhamn, 6-7 April 2024

Kickstarta våren med en löparhelg på Finnhamn, en vacker ö belägen i de yttre delarna av Stockholms mellanskärgård!

Anmälan har öppnat!

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0