Skip to main content

Förbättra din uthållighet och spring längre!

Vill du förbättra din uthållighet och lära dig att springa längre? Då är denna aktivitet någonting för dig! Detta är en löpkurs där fokus kommer ligga på att lära sig att vara ute under en längre tid genom långpass.

Det är även ett perfekt komplement till höstens löpkurs, men de går också bra att enbart anmäla sig till långpasskursen. Deltagare i höstens löpkurs får rabatterat pris.

Filter

Med fokus på njutbar och hållbar löpning, kommer vi med start v. 39 att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag eller söndag från v. 39 – v. 44. Du får även alla 6 pass Online som ljudfiler så du kan utföra de på egen hand ifall du missar något pass.

Schema & Nivå

Denna löpargrupp lämpar sig för medel till erfaren löpare. Du bör klara av att jogga i 60min i lågt tempo. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du anmäler dig till höstens löpkurs istället där vi har grupper från nybörjare till erfaren löpare, inga förkunskaper krävs.

Alla pass i denna kurs är 90-120min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär. Schemat är anpassat för att skapa en bred kunskap med fokus på att kunna springa länge distanser.

  1. LÖPTEKNIK – En god löpteknik är en förutsättning för att springa långt, här går vi igenom skonsam och hållbar löpteknik under långpasset.
  2. ENERGI – När vi är ute en längre tid är det en fördel att fylla på med energi under passet. Här ger vi information om olika typer av energikällor för olika ändamål.
  3. ANDNING – Förbättra din uthållighet där vi fördjupar oss i andningen för att optimera vår syresättning under långpasset.
  4. TRAIL – Njut av skogens natur där vi lär dig löptekniken i trail och springer ett njutbart långpass i skogen.
  5. HÅLLNING – Vi fördjupar oss i hållningen för ett energisnålt löpsteg och en lätthetskänsla till löpningen.
  6. NJUTA – Lär dig att njuta av långpassen! Fortsatt fokus på skonsam löpteknik och att hitta avslappningen i steget.

Oavsett vilken plats du väljer får du även tillgång till alla pass Online, ifall du missar något pass, så kan du utföra de på egen hand. Onlinepassen sker genom en ljudfil med fokus på temat för passet samt inslag av musik och löpteknik.

Vill du göra kursen helt Online/WebbaseradKlicka HÄR för mer info.

Pris för deltagare i Höstens Löpkurs: 795:-

Pris för övriga: 995:-

I priset ingår 6 coachade löppass á 90-120min, vilka även finns att tillgå online som ljudfiler, personlig feedback på ditt löpsteg, rekommenderad rörlighet och styrka samt tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 80 onlinepass under 2 månader.

  • Friskvårdsbidrag: Vi tar även emot ePassi, Benify, Wellnet och Edenred.
  • Boka tidigt förmån: Du får direkt tillgång till vår medlemssida efter din anmälan
TILL ANMÄLAN