Skip to main content
LöpningMammalivetMat

Följ med en Lördag hos oss

By 27 januari 2018No Comments

En vanlig lördag hemma hos oss.

Ellie (vår dotter) vaknade kl 8 så då var det dags för mig att gå upp. Philip och Athena (vår hund) sov kvar, eftersom han ska jobba natt, och Athena gillar att ligga kvar en stund på morgonen.

Det gör att jag och Ellie brukar få en mysig start ihop på morgonen. Jag gjorde hemmagjord gröt till henne, för hon gillar inte den köpta… Så tillsätter jag även aprikospuré, hemmagjord, till gröten för att den ska bli mer järnberikad.

Jag själv åt mixad bovete(som legat i blöt under natten), avokado och mango med egen müsli till topping, och självklart havre-mjölkskummad kaffe! Ett måste på morgonen! Prova iKaffe istället för mjölk om ni skummar er mjölk hemma, så gott! Dessutom snällare för magen om man är känslig för laktos/mjölk.

När klockan närmade sig 10 så väckte jag resten av familjen så jag kunde motionera Athena innan babysimmet kl 12.

Vi drog iväg ca. en mil i motionsspåret som ligger i närheten av oss, på närmsta berg. Så det är mycket kuperat! Men Athena hjälper till att dra ibland så då blir det lättare.

När vi väl kom hem fick vi packa väskan fort och ge oss iväg till babysimmet. Så mysigt att båda föräldrarna kan vara med i bassängen på Lundbybadet! Det kan jag rekommendera!

Just nu håller Ellie på att öva inför första dyket, och hon älskar att bada! Men det är även tröttsamt att bada så nu ligger hon och sover, 2 timmar senare och lär nog sova ett tag till.

På vägen hem svängde vi förbi Coop och handlade lite grejer vi behövde. Philip gick förbi kötthallen och köpte med sig en kalventrecote!

Det åt vi tillsammans med rotfruktspommes och bea till sen lunch/middag. Det fick bli vårt lördagsmys eftersom han åker iväg och jobbar ikväll.

Nu ligger hela familjen och vilar. Jag och Athena ligger i soffan, hon är lugn och nöjd efter löpturen i förmiddags. Det blir en lugn kväll.

Hoppas ni har en mysig lördag allihopa!

www.boka.se/varjesteg