Skip to main content

Löpträning i Stockholm

I våra löpargrupper får du lära dig skonsam och effektiv löpteknik samt hur du kan variera din löpträning. Alla nivåer är välkomna: från helt nybörjare till erfaren löpare. I Stockholm har vi löpkurser med löpträning på nedanstående platser.

Filter

Nivå

Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg.

Oavsett vilken nivå du väljer vid anmälan innehåller alla pass mycket löpteknik och personlig feedback på ditt löpsteg. Det som skiljer nivåerna åt är mängden och intensiteten på löpträningen:

  • Nybörjare kommer att varva gång och jogg under passen för att sakta öka mängden jogg gentemot gång. Detta är viktigt för att vänja muskler och ligament vid den belastningen som löpning ger.
  • Medel/Erfaren passar dig som klarar av att springa 5km där du får nycklarna till ett skonsammare och effektivare löpsteg. Vid behov delar vi in Medel/Erfaren-gruppen i mindre grupper beroende på nivå eller om du sprungit med oss tidigare.
  • Fortsättare innebär att du har sprungit i våra löpargrupper tidigare. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig våra löpkurser perfekt även för dig som sprungit med oss tidigare då vi alltid uppdaterar våra program för att skapa variation och ha ett syfte med varje pass. Vi har även i vissa fall specifika moment anpassade för fortsättare.

De går bra att byta grupp/nivå efter ett tag om du vill, du får dessutom alla pass online genom vår medlemssida där du kan utföra de på egen hand om du missar något pass.

Det som gör VarjeSteg unikt är största möjliga fokus på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Löpcoach i Stockholm

Vi har erfarna löpcoacher i Stockholm där du kan boka löpstegsanalys för att komma åt grundorsaken till smärta.

BOKA TID
Skapad av seoka.se