Online – Löpkurs

Få ny inspiration och förbättra din löpteknik i vår där du blir coachad under 12 veckor (v. 12-23). Varje vecka kommer du att utmanas på 2 pass där löpcoachingen sker online genom musikfiler. Allt du behöver göra är att trycka på play, gå ut och följa instruktionerna från löpcoachen i lurarna.

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Nivå:

Oavsett nivå kan du vara med: nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi anpassar upplägget utefter din nivå. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig upplägget perfekt även för dig som har sprungit i våra löpkurser tidigare då det är nya inspirerande pass under höstens löpkurs. 

Program:

Alla pass innehåller löpteknik för ett skonsamt & effektivt löpsteg. Längden på online-passen är ca 20-45min (beroende på nivå) då det ska vara enkelt & effektivt att få in i vardagen. Du har även möjlighet att få personlig feedback på ditt löpsteg genom att skicka in en film till oss på ditt löpsteg (valfritt att göra vid starten och halvvägs in i löpkursen).
Vi har även en gemensam & sluten facebookgrupp där vi kan peppa och följa varandra mellan passen! Klicka på knappen nedan för att se schemat för höstens löpkurs.


Anmälan

Pris ONLINE: 1495:- I priset ingår alla 12 coachade löppass, plus 12 online-pass du utför hemma, personlig feedback på ditt löpsteg och en VarjeSteg T-shirt eller buff + tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass

Vill du göra kursen fysiskt i grupp? Klicka HÄR för mer info.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot ePassi, Benify och Wellnet.
  • Boka tidigt förmån: Du får direkt tillgång till vår medlemssida efter din anmälan

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0