Online – Januariutmaningen

Kickstarta året i Januariutmaningen där du stärker upp din kropp från grunden och lär dig hur du kan hålla igång löpträningen under vintern trots kyla och mörker! Varje vecka kommer du att utmanas på 3 pass där löpcoachingen sker online genom musikfiler under vecka 2-5, 2024. Allt du behöver göra är att trycka på play, gå ut och följa instruktionerna från löpcoachen i lurarna.

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Nivå:

Oavsett nivå kan du vara med: nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi anpassar upplägget utefter din nivå. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig upplägget perfekt även för dig som har sprungit i våra löpkurser tidigare då det är nya inspirerande pass under Januariutmaningen. 

Program:

Alla pass innehåller löpteknik för ett skonsamt & effektivt löpsteg. Längden på online-passen är ca 20-45min (beroende på nivå) då det ska vara enkelt & effektivt att få in i vardagen. Du har även möjlighet att få personlig feedback på ditt löpsteg genom att skicka in en film till oss på ditt löpsteg (valfritt)
Vi har även en gemensam & sluten facebookgrupp där vi kan peppa och följa varandra mellan passen! Klicka på knappen nedan för att se schemat för Januariutmaningen.


Anmälan

Pris595:- I priset ingår alla 12 online-pass, en VarjeSteg mössa tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot Benify, ePassi och Wellnet.
  • Boka tidigt förmån: Du får direkt tillgång till vår medlemssida efter din anmälan

I samband med din anmälan godkänner du våra Allmänna villkor.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0