Skip to main content
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Löpkursen är igång. Senanmälningar välkomnas.

Löpteknikskurs – Stockholm

21 maj kl 18:30 - 4 juni kl 19:30

995,00kr

Fördjupa dig i din egen rörelse och löpteknik under v. 21-23 där det ingår 3 löpstegsanalyser!

Har du någonsin tänkt på hur du rör dig? Hur gör du när du springer eller går? Har du tänkt på att hur vi rör oss påverkar hur vi mår i vår kropp? VarjeSteg fokuserar på en skonsam löpteknik, och för att hitta din naturliga rörelse behöver du bli medveten i din kropp.

Tid: Tisdagar 18:30
Samlingsplats: Parkeringen Drottning Sofias väg
Längd: Alla pass är ca. 60-90 min
Kursstart: 21 maj 2024

Smärta är en signal från kroppen att något är fel. Att ha ont när man går eller springer är alltså en signal till dig att du gör något fel. Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt.

Under vecka 21-23 erbjuder vi genom våra diplomerade löpcoacher en fördjupande löpteknikskurs i tre delar.

I löpteknikskursen får du bland annat lära dig hur Du:

  • Blir medveten i din rörelse
  • Håller dig skadefri
  • Utnyttjar gravitationen när du springer.
  • Blir en snabbare löpare
  • Sparar energi i rörelse

Kursinnehåll:

Fördjupande löpteknikskurs i tre delar med löpstegsanalyser, utöver de fysiska delarna ingår även kursmaterial online genom vår app och medlemssida.

  1. Grunderna i skonsam rörelse och löpteknik: Lär dig grunderna i skonsam rörelse och löpteknik. Vi fokuserar på att bygga en stabil grund som minimerar risken för skador och ökar din effektivitet. Nyckeln till hur du håller dig skadefri.
  2. Löptekniken i högre fart: Utforska hur du kan utnyttja gravitationen till din fördel för att öka din löphastighet. Genom att förbättra din löpteknik kan du öka din hastighet och prestation på ett säkert sätt. Nyckeln till hur du springer snabbt utan större ansträngning.
  3. Löptekniken i backe uppför och utför: Lär dig tekniker för att spara energi och maximera din effektivitet när du möter utmanande terräng. Oavsett om det är uppför eller utför, kommer du att lära dig strategier för att klara av backar med lätthet och självförtroende. Nyckeln till hur du springer effektivt och skonsamt på alla underlag.

Vid varje pass får du som deltagare personlig feedback och en filmad löpstegsanalys. Detta är en viktig del av kursen som ger dig möjlighet att få individuell coaching och förbättringsförslag som är skräddarsydda för din unika löpstil.

Löpteknikskursen lämpar sig för alla nivåer, från nybörjare till erfaren löpare, då fokus under passet är löpteknik och vi håller oss på samma ställe.

Våra diplomerade löpcoacher är erfarna inom biomekanik, träningsteori och skadeförebyggande metoder.

Friskvård

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot ePassi, Benify, Wellnet och Edenred.

Detaljer

Start:
21 maj kl 18:30
Slutar:
4 juni kl 19:30
Kostnad:
995,00kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available