fbpx

Webshop

”You are the tecnology”

Fötternas bästa vän!

Ta din rörelse till en helt ny nivå med skor och strumpor som är skapta för att utnyttja din fulla potential! Skor som skyddar mot yttre påverkan samtidigt som du bibehåller din naturliga rörelse.

Strumporna är ett måste för alla löpare! Dessa underbara strumpor från vibram fivefingers går att ha i alla skor och sitter som gjutna för foten. De ger en otrolig frihetskänsla, har andningsbart material och du undviker skavsår!

Nu kan du tryggt och säkert beställa dina produkter direkt från VarjeStegs hemsida:

Fivefingers strumpor:

Tåstrumpor är speciellt designade för att användas med Vibrams fivefingerskor men funkar lika bra i traditionella skor. Framtagna för att bekvämt separera tårna, transportera fukt från foten och stötta i hålfoten. 

Athletic Fivefingers Noshow:

Fivefingers ullstrumpor:

Fivefingers skor

Vibram FiveFingers skor är originalet bland tåskor och barfotaskor! Skorna passar perfekt till löpning, vandring, styrketräning och många andra aktiviteter där man vill ha barfotakänsla. Att Vibram FiveFingers har fack för varje tå bidrar starkt till känslan av att vara barfota.

V-Run

V-trail:

V-Aqua:

VarjeSteg löparkläder:

VarjeSteg-Buff:

Snygg och funktionell buff med VarjeSteg-loggan. En buff har flera användningsområden.

Löparjacka:

Vindtät vindjacka med trelagers funktionsmaterial och reflex. Fuktighetsreglerande och snabbtorkande. Finns i dam- & herrmodell.

T-shirt:

Funktions T-shirt i VarjeStegs färger. Perfekt när du springer lopp för VarjeSteg eller om du vill synas i spåret! Finns i både dam- & herrmodell.

Ryggsäck:

Ryggsäck i reflekterande material för god synlighet i mörker.

VarjeSteg-keps:

Truckerkepsen är luftig och passar perfekt till sommarens lopp. I nacken kan man justera storleken med klassisk snap-tab.