VarjeSteg-loppet

Springa lopp ger så mycket endorfiner och det är bevisat att man orkar mycket mer när man har en nummerlapp på sig. Men det härligaste kring lopp är att det sprids så mycket löparglädje! 

16 maj 11:00 erbjuder vi alla medlemmar ett välgörenhetslopp på distanserna: 5km, 10km och 21km. 

(Medlem innebär: Någon gång varit/går kontinuerligt på individuell/duo- löpcoaching hos oss eller medlem i vår löpkurs) Vill du ta med dig en partner/vän som ej är medlem går det också bra.

Banan är en rundbana i området ”Hökällan” som ligger i närheten av Sankt Jörgen. Underlaget är mestadels mjukt dvs 95% grus och 5% asfalt. Banan kommer vara snabb och platt! 

Karta på banan:

  • 21km: Från start + 5,5 varv, mål vid varvning
  • 10km: Från start + 2,5 varv, mål vid varvning
  • 5km: Från start + 1 varv + mål vid starten

Banan är en varvbana på grusväg i hökällan där du följer vägen ända fram tills du kommer fram till asfalten där du då svänger vänster och springer en kort sträcka på asfalt, sedan vänster in i hökällan tillbaka igen. Vi kommer att snitsla varvbanan.
Det sista varvet för 21km och 10km sker genom att springa ett halvt varv (gul markering).Viktigt att du själv håller koll på dina varv. Det finns varv-funktioner i de flesta löparklockor.

Detta kommer bli ett riktigt roligt avslut för våren så passa på att testa formen i vårt lilla och personliga lopp! 

Starttider lördag 16/5-20:

  • 21km: 11:00
  • 10km: 11:05
  • 5km: 11:10

Allmän info:

Här kommer allmän info inför lördagen. Vi vill också se till att du som deltagare i loppet bor inom Göteborg så du följer rekommendationerna om att inte resa. Vi förutsätter att du följer rekommendationerna och undviker att komma om du är sjuk/har symptom/tillhör riskgrupp.
Nummerlappar: Nummerlappar hämtas ut från kl 10:00 vid starten. Se bild ovan eller på hemsidan.
Parkering: Vi rekommenderar att du parkerar vid Sankt Jörgen eller fridaskolan och går ned till starten. Om du åker kommunalt är närmsta hållplats ”Sankt Jörgen Park” med buss 52.
Tidtagning: Tidtagning sker på egen hand då tävlingar inte får arrangeras utan vi ser det som löpträning med nummerlapp. Vi kommer att dela ut vinster till alla som deltar genom utlottning vilket gör att alla har chans att vinna.
Energistation: Vi har tagit beslutet att inte dela ut någon energi för att minska smittospridningen. Vi rekommenderar att du tar med dig egen vätska/energi och är ute i god tid så du kan lämna detta i närheten av varvningen.

Anmälan

Anmälan är stängd.

Vill du ändå vara med kan du komma till nummerlappsutdelningen 10:00 så kan du hämta ut en nummerlapp till priset av 200kr som betalas via swisch till 1234882197b.

Max antal anmälda: 50st.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0