fbpx

VarjeSteg-loppet

Springa lopp ger så mycket endorfiner och det är bevisat att man orkar mycket mer när man har en nummerlapp på sig. Men det härligaste kring lopp är att det sprids så mycket löparglädje! 

16 maj 11:00 erbjuder vi alla medlemmar ett välgörenhetslopp på distanserna: 5km, 10km och 21km. 

(Medlem innebär: Någon gång varit/går kontinuerligt på individuell/duo- löpcoaching hos oss eller medlem i vår löpkurs) Vill du ta med dig en partner/vän som ej är medlem går det också bra.

Banan är en rundbana i området ”Hökällan” som ligger i närheten av Sankt Jörgen. Underlaget är mestadels mjukt dvs 95% grus och 5% asfalt. Banan kommer vara snabb och platt! 

Karta på banan:

Detta kommer bli ett riktigt roligt avslut för våren så passa på att testa formen i vårt lilla och personliga lopp! 

Vi kommer att ta tiden på alla distanserna och vinster kommer att delas ut till 1:an, 2:an och 3:an i varje klass. Det kommer även att finnas energistationer där vi serverar vätska och energi.

  • Dag: Lördag 16 maj 2020
  • Tid: 11:00
  • Gemensam uppvärmning: 10:40
  • Nummerlappsutdelning: Starten vid Hökällan (se bild nedan). Hämta din nummerlapp från kl 10:00.

Anmälan

Pris: Medlem: 100kr, Ej medlem: 200kr. 50% kommer vi att skänka till barncancerfonden.

Betalning sker via swisch till 0738314808.

Du kan ENDAST anmäla dig till loppet om du är medlem hos oss. (Medlem innebär: Någon gång varit/går kontinuerligt på individuell/duo- löpcoaching hos oss eller medlem i vår löpkurs) Vill du ta med dig en partner/vän som ej är medlem går det bra men då gäller priset 200kr för honom/henne.

Max antal anmälda: 50st.