fbpx

Testa att springa med oss

Vill du testa att springa med oss innan du anmäler dig till Höstens Löpkurs? Då är du varmt välkommen under vecka 36 att springa tillsammans med oss Gratis!

Under passet kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg och nå en ökad medvetenhet i din rörelse. 

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Vi anpassar löpningen efter dina förutsättningar och du är välkommen oavsett nivå, nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi kommer att dela in gruppen utefter nivå. Nybörjarna kommer att varva gång och jogg.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer då all träning sker utomhus med distans från varandra. Passet är ca 60min. Här kan du läsa mer om vår Corona-anpassning.
OBS: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.


Datum & Samlingsplatser:

Välkommen att testa på ett pass tillsammans med oss under följande datum. Vänligen anmäl dig till Gratis testa-på-pass i formuläret nedan.

Måndag 6 september 18:00:

  • Göteborg, Slottsskogen / Samlingsplats: Villa Belparc Slottsskogen
  • Online (webbaserad) / Passet skickas till din Mail så du kan delta oavsett vart du bor (utför det när det passar dig under måndag-fredag v. 36)

Tisdag 7 september, 18:00:

  • Borås / Samlingsplats: Kransmossen, Klubbstugan
  • Göteborg, Skatås / Samlingsplats: Skatås motionscentrum, vid stora klockan 
  • Växjö / Samlingsplats: Norrastugan, vid Fyllerud Naturreservat

Onsdag 8 september 18:00:

Torsdag 9 september, 18:00:


Anmälan:

Vi ser gärna att du anmäler dig till passet för att underlätta planeringen inför passet. Anmälan till gratis pass sker i formuläret nedan:

NYBÖRJARE kommer att varva gång och jogg under hela passet. MEDEL klarar av att jogga 5km. ERFAREN innebär att du i snitt springer över 3mil/vecka.
Vad springer du 5km på vid platt asfaltslopp? Om du inte springer lopp kan du fylla i det du vanligtvis springer 5km på. Detta är för att underlätta planeringen och indelning av grupper.

HÖSTENS LÖPKURS:

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i höstens 12-veckors-löpkurs med totalt 24 varierade pass med skonsam och hållbar löpteknik i fokus! Varje vecka ingår det ett fysiskt pass tillsammans i grupp och ett online-pass du utför hemma mellan träffarna. Du kan också välja att göra kursen helt online.

Välkommen oavsett nivå: Nybörjare till Erfaren löpare. Vi anpassar träningen utefter dina förutsättningar och delar in i mindre grupper utefter nivå och håller avstånd från varandra. Du får personlig feedback på din löpteknik under passen.

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0