Kostnadsfritt prova-på-pass

Vill du testa hur det är att springa tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen under vecka 11 på ett kostnadsfritt Prova-på-pass!

Anmäl dig till Gratis-passet HÄR!

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Hur går det till?

Under passet kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg och nå en ökad medvetenhet i din rörelse. Vi börjar med en uppvärmning på ca 10min, för att sedan stanna upp och gå igenom lite löpteknik där vi sedan övar under intervaller (endast gång varvat med jogg för nybörjare), vi går också igenom rörelsemönstrets växlar.

Nivå:

Vi anpassar löpningen efter dina förutsättningar och du är välkommen oavsett nivå, nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi kommer att dela in gruppen utefter nivå. Nybörjarna kommer att varva gång och jogg.


Datum & Samlingsplatser:

Välkommen att testa på ett pass tillsammans med oss under följande datum:
Vänligen anmäl dig till Gratis testa-på-pass i formuläret nedan.

  • Online (webbaserad) / Passet skickas till din Mail så du kan delta oavsett vart du bor (utför det när det passar dig under måndag-fredag v. 11)

Vi ser gärna att du anmäler dig till passet för att underlätta planeringen inför passet. Anmälan till gratis passet sker i formuläret nedan:

NYBÖRJARE kommer att varva gång och jogg under hela passet. MEDEL klarar av att jogga 30min. ERFAREN innebär att du i snitt springer över 3mil/vecka.

VÅRENS LÖPKURS:

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i vårens löpkurs (v. 12-23) där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg! Varje vecka ingår ett fysiskt pass tillsammans i grupp och ett online-pass du utför hemma mellan träffarna. Du kan också välja att göra kursen helt online där du blir löpcoachad i hörlurarna genom musikfiler.

Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg (Nybörjare till Erfaren) där du vid varje pass får personlig feedback på ditt löpsteg. Läs mer om detta i programmet genom att klicka HÄR.

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0