Prova-på fjälltur

Välkommen på kostnadsfri prova-på fjälltur inför våra fjällresor. Vi kan inte lova samma vyer som Sälen eller Norge, men vi får istället njuta av fin utsikt över Göta Älv-Dalen. Välj mellan ett eller två berg att bestiga.

Anmäl dig till passet HÄR!

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och hållbar löpning.

Hur går det till?

Datum: 27/5 kl 10:00

Start och mål för rundan är https://cafetorpet.se, där man efter turen antingen kan äta lunch eller fika om man känner för det.

Vi kommer starta gemensamt med lite grustransport-löpning tills vi kommer till Rapenskårs Lövskogar där det blir härlig Trail-löpning längs med Grönån för att sedan bege oss uppåt mot Rapungaberget som kommer bjuda oss på en magnifik utsikt.
Därefter springer vi ner från berget igen och tar oss via grusvägar upp mot Slereboåns Dalgång och lite mera Trail-löpning. Därefter viker den grupp som nöjer sig med en bergstopp av ner mot Slereboån och tillbaka till Café Torpet, medan den andra gruppen fortsätter upp på Angertuvan och dagens andra utsiktspunkt. Efter Angertuvan väntar det ytterligare Trail längre in i Risvedenskogen runt Bergsjöns naturreservat och sedan längs med Slereboån och åter tillbaka till Café Torpet.

Vi kommer att springa i lugnt tempo så att alla kan hänga med. Glöm inte att ta med fika/energi att ta med på turen!

(En fjälltopp ca 10 km ca 50% grus 50 % Trail. Två fjälltoppar ca 18 km ca 30 % grus 70 % Trail)


Vi ser gärna att du anmäler dig till passet för att underlätta planeringen inför passet. Anmälan till gratis passet sker i formuläret nedan:


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0