Prova-på långpass 18/3

Från och med vecka 13 kommer vi att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag till v. 18.

Vill du testa hur det är att springa ett långpass tillsammans med oss? Då är du varmt välkommen 18/3 på ett kostnadsfritt prova-på långpass inför starten av våra långpassgrupper.

Anmäl dig till gratis prova-på långpasset i formuläret nedan.

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Hur går det till?

Under passet kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg och nå en ökad medvetenhet i din rörelse. Passet är 90min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär. Vid behov delar vi in i mindre grupper på plats.

Om du är intresserad av vårens löpkurs där du kan delta oavsett nivå: nybörjare till erfaren löpare, rekommenderar vi istället att du testar ett prova-på-pass inför vårens löpkurs som finns på 50 orter eller online. Mer info HÄR!

Nivå:

Du bör klara av att vara ute i rörelse under 90min i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut.


Samlingsplatser:

Datum & Tid: Lördag 18/3 kl 10:00
Vänligen anmäl dig till Gratis långpass i formuläret nedan


Anmälan:

Vi ser gärna att du anmäler dig till passet för att underlätta planeringen inför passet. Anmälan till gratis långpass sker i formuläret nedan:


LÅNGPASS LÖRDAG:

Vill du förbättra din uthållighet och samtidigt göra träningen till en social aktivitet? Då är denna kurs någonting för dig! Långpass-Lördag är en löpkurs där fokus kommer ligga på att lära sig att vara ute under en längre tid.

Med fokus på njutbar och hållbar löpning, kommer vi med start v. 13 att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag från v. 13 – v. 18. Du får även alla 6 pass Online som ljudfiler så du kan utföra de på egen hand ifall du missar något pass.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0