Online Löpkurs – Summer Camp

Löpkurs för alla nivåer under den bästa årstiden för löpning – sommaren! Målet under sommarkursen är att förbättra din löpteknik och kroppsfunktion genom varierad löpträning och postural träning (styrka och rörlighet för en bättre hållning).

Varje vecka kommer du att utmanas på 3 pass där löpcoachingen sker online genom musikfiler. Allt du behöver göra är att trycka på play, gå ut och följa instruktionerna från löpcoachen i lurarna.

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Nivå:

Oavsett nivå kan du vara med: nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi anpassar upplägget utefter din nivå. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig upplägget perfekt även för dig som har sprungit i våra löpkurser tidigare då det är nya inspirerande pass under Summer Camp. 

Program:

Alla pass innehåller löpteknik för ett skonsamt & effektivt löpsteg. Längden på online-passen är ca 20-45min (beroende på nivå) då det ska vara enkelt & effektivt att få in i vardagen. Du har även möjlighet att få personlig feedback på ditt löpsteg genom att skicka in en film till oss på ditt löpsteg (valfritt att göra vid starten av löpkursen).
Vi har även en gemensam & sluten facebookgrupp där vi kan peppa och följa varandra mellan passen! Klicka på knappen nedan för att se schemat för Summer Camp.


Anmälan

Pris ONLINE: 795:- I priset ingår alla 4 ledarledda löppass, plus 8 online-pass du utför hemma, personlig feedback på ditt löpsteg och en VarjeSteg T-shirt eller keps, + tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot Actiway, ePassi och Wellnet. (Benify går också bra då du skickar ditt kvitto från oss till Benify)
Det går även bra att variera platser/dagar som de passar dig, då vi kör samma pass på alla orter varje vecka. Välj den ort där du kommer vara flest gånger.
NYBÖRJARE innebär ingen tidigare erfarenhet av löpning. MEDEL innebär att du klarar av att jogga i 30min. ERFAREN innebär att du springer mer än 3mil/vecka. FORTSÄTTARE innebär att du har sprungit med oss i tidigare.
Du kommer att skickas vidare till kassan när du skickat in formuläret där du slutför och betalar din anmälan oavsett betalform. Fakturan ska betalas inom 10 dagar eller tidigare innan kursstart.
Ifylles endast om du väljer att göra kursen helt Online (dvs inga fysiska träffar).
Ifylles endast om du valde T-shirt ovan.
Valfritt att svara på
Ifylles endast om du valde betalningsalternativet faktura.
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0