Löpträning för företag

Vi utbildar både företag och privatpersoner i grupp. Perfekt för er som vill utvecklas som ett team, eller har ett gemensamt mål. Vi erbjuder både löpteknikskurser, löpträning och föreläsningar.

Vi anpassar löpträningen för alla nivåer, från ren nybörjare till mer erfaren löpare, genom att erbjuda flera löpkurser med olika inriktning. T ex en löpkurs för nybörjare där vi varvar gång och jogg och en annan löpkurs för medel/erfaren löpare, dvs för de som redan är igång och springer och vill utveckla sitt löpsteg. På det här viset kan alla på arbetsplatsen delta!

Vårt stora fokus ligger på att coacha er mot en skonsamt, effektivt och hållbart löpsteg och rörelsemönster. Ledarna ger feedback på deltagarnas rörelse vid varje tillfälle. 

VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri. 

Recensioner:

Investera i dina medarbetares hälsa så som flera företag har gjort & fortfarande gör hos oss på VarjeSteg. Bland annat: Castra, Xenit, Schenker, Gryaab, AFRY, Blå Stjärnan.

”Löpstegskurs för Castras medarbetare tillsammans med rörelse- och löpcoach Nathalie och Patrik från VarjeSteg. Fokus låg på skonsam löpteknik och att bli medveten i sin kropp för att hitta sin naturliga rörelse. Grymt givande och intressant kurs för en skonsammare löpteknik och för att hålla skadorna borta.” /Castra Ab

”Jag jobbar på AFRY och i onsdags avslutade vi en 9 veckor lång löp-kurs/utbildning i Skatås. Vi har fått träna med flera av era fantastiska coacher i VarjeSteg, och varierat mellan veckorna. Jag vill bara tacka för en otroligt bra utbildning. Onsdagarna har varit veckans höjdpunkt och det har varit lika kul från första passet till sista passet. Så tack alla ni!” /Oskar, AFRY AB


Intresseanmälan:

Vi kommer gärna till ert företag eller konferens och håller i löpteknikskurser kring smärtfri rörelse och effektiv löpning!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med förslag på upplägg för ert företag.

De går att välja flera alternativ.
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0