Löpträning och Rörelsecoaching för företag

Vi brinner för smärtfri och hållbar löpträning & rörelse! Att röra på kroppen ligger i människans natur och är något som vi är skapta för att göra. Trots detta är det inte längre en lika självklar del av vardagen för många av oss. Idag har vi en mängd olika bekvämligheter som gör att vi i större utsträckning frångått vårt naturliga rörelsemönster och istället övergått till en mer stillasittande livsstil. Samtidigt har fysiska åkommor likt ryggbesvär, stela höfter och värk i kroppen blivit ett växande problem. Det är resultatet av att vi frångått vårt naturliga rörelsemönster.

Vi på VarjeSteg utbildar företag i varför smärta uppstår och hur du kan minska stelhet och värk i kroppen genom ett skonsammare rörelsemönster. Perfekt för er som vill utvecklas som ett team, främja hälsa eller har ett gemensamt mål. Vi erbjuder Rörelsecoaching för en skonsammare gång och Löpkurser för en skonsam och effektiv löpning samt föreläsning om smärtfri löpning & rörelse.

I löpkurserna anpassas löpträningen för alla nivåer, från ren nybörjare till mer erfaren löpare, genom att erbjuda flera löpkurser med olika inriktning. Till exempel en löpkurs för nybörjare där vi varvar gång och jogg och en annan löpkurs för medel/erfaren löpare. På det här viset kan alla på arbetsplatsen delta!

Största fokus ligger på att coacha er mot ett hållbart rörelsemönster. Ledarna ger feedback på deltagarnas rörelse vid varje tillfälle. 

Med fokus på en skonsam rörelse och löpteknik bygger du upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. Hitta den lätta känslan i steget tillsammans med oss!

Recensioner:

Investera i dina medarbetares hälsa så som flera företag har gjort och fortfarande gör hos oss på VarjeSteg. Bland annat: Castra, Xenit, Schenker, Gryaab, AFRY, Blå Stjärnan m.fl.

”Löpstegskurs för Castras medarbetare tillsammans med rörelse- och löpcoach Nathalie och Patrik från VarjeSteg. Fokus låg på skonsam löpteknik och att bli medveten i sin kropp för att hitta sin naturliga rörelse. Grymt givande och intressant kurs för en skonsammare löpteknik och för att hålla skadorna borta.” 

/Castra Ab

”Jag jobbar på AFRY och i onsdags avslutade vi en 9 veckor lång löp-kurs/utbildning i Skatås. Vi har fått träna med flera av era fantastiska coacher i VarjeSteg, och varierat mellan veckorna. Jag vill bara tacka för en otroligt bra utbildning. Onsdagarna har varit veckans höjdpunkt och det har varit lika kul från första passet till sista passet. Så tack alla ni!”

/Oskar, AFRY AB

Vi kommer gärna till ert företag eller konferens och håller i kurser kring smärtfri rörelse och effektiv löpning!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med förslag på upplägg för ert företag.

De går att välja flera alternativ.
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0