fbpx

Löpträning för företag

Investera i dina medarbetares hälsa så som Castra, Xenit, Schenker, Gryaab, AFRY, Blå Stjärnan mfl har gjort hos oss på VarjeSteg.

Recensioner:

”Löpstegskurs för Castras medarbetare tillsammans med rörelse- och löpcoach Nathalie och Patrik från VarjeSteg. Fokus låg på skonsam löpteknik och att bli medveten i sin kropp för att hitta sin naturliga rörelse. Grymt givande och intressant kurs för en skonsammare löpteknik och för att hålla skadorna borta.” /Castra Ab

”Jag jobbar på AFRY och i onsdags avslutade vi en 9 veckor lång löp-kurs/utbildning i Skatås. Vi har fått träna med flera av era fantastiska coacher i VarjeSteg, och varierat mellan veckorna. Jag vill bara tacka för en otroligt bra utbildning. Onsdagarna har varit veckans höjdpunkt och det har varit lika kul från första passet till sista passet. Så tack alla ni!” /Oskar, AFRY AB

Vi utbildar både företag och privatpersoner i grupp. Perfekt för er som vill utvecklas som ett team, eller har ett gemensamt mål. Vi erbjuder både löpteknikskurser, löpträning och föreläsningar.

Upplägget kan variera beroende på hur många ni är och vad ni har för mål, därför har vi en konsultation innan vi ses (kan ske över mail/telefon), så vi kan planera ihop ett bra upplägg.

Företaget Xenit har som mål att springa Göteborgsvarvet och då har vi anpassat ett upplägg där vi ses en gång i månad för löpträning med mycket fokus på löpteknik.

Men vanligtvis vid första tillfället börjar vi med en löpstegsanalys av löpsteget och er rörelse tillsammans i grupp, som innefattar fotisättning, stegfrekvens, kroppsposition, tygndpunkt, anspänning i muskler, känsla och helhet.

Därefter tränar vi in och justerar till en skonsam löpteknik. Ni får tillsammans öva tills vi ses nästa gång.

Vid tillfällena som vi ses därefter springer vi ihop, kan vara ett distanspass eller intervallpass beroende på era mål. Under tiden gör vi övningar som förbättrar en avslappnad och lätt löpteknik. Dessutom kontrollerar vi att ni bibehåller ert nya skonsamma rörelsemönster.

Vi kommer gärna till ert företag eller konferens och håller i löpteknikskurser kring smärtfri rörelse och effektiv löpning! Kontakta oss för ett unikt upplägg just för ert företag.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0