Löpteknikskurs i trail

Vill du uppleva njutningen i att springa trail? Njutningen i att få röra sig i naturen och springa i varierad terräng, att höra fåglar och känna naturens dofter. 

Vi vill visa dig att det finns mycket att vinna från en bra löpteknik i terrängen. Följ med Martin till Paradiset och lär dig att bemästra löptekniken i trail så att du känner dig trygg att ge dig ut på stigarna. 

Syftet med löpteknikskursen i trail är att du skall förbättra din löpteknik. Vi kommer att utföra två löpstegsanalyser under kursen och du får individuell feedback vid varje pass. 

Du kommer att bli en starkare löpare och du kommer att kunna njuta mer när du är ute i naturen – för allt handlar om att hitta just din löpglädje. 

Schema:

 • Pass 1 – 18 april: Hur är din teknik idag? Vi gör en lägeskontroll, filmar varje deltagare för individuell löpstegsanalys och ger återkoppling på löpsteget.
 • Pass 2 – 25 april: Teknikövningar för ett avslappnat steg i trail. Här lägger vi fokus på att kunna bli effektiva när vi springer över stock och sten. 
 • Pass 3 – 2 maj: Att bemästra backar. Trail består mycket av ojämn terräng, och då är det viktigt att ha bra teknik. Vi tränar både uppför och nerför backar i terräng.
 • Pass 4 – 9 maj: Obanad terräng. Vi upptäcker att trail inte behöver vara på tillrättalagda stigar utan tar steget utanför stigen.
 • Pass 5 – 16 maj: Hur är din teknik idag? Vi avslutar kursen med lägeskontroll där vi filmar varje deltagare för individuell löpstegsanalys och ger återkoppling på löpsteget. 

Nybörjare:

Här är det en blandning mellan jogg och gång för att ge dig möjlighet att upptäcka naturen. Du behöver inte nå upp till något tidskrav utan istället bara vilja upptäcka trail. 

Medel/Erfaren:

Medel/Erfaren innebär att du är bekväm med att springa 5km. 


Göteborg eller Online:

Välj att göra kursen fysiskt tillsammans i Paradiset eller helt Online. Den fysiska kursen bjuder på individuell feedback till alla deltagare, och är begränsad till få platser per grupp med syftet att kunna lägga fokus på individuell utveckling. 
Du som väljer online kommer att få personlig feedback på ditt löpsteg genom att skicka in 2 filmer på dig och få återkoppling därefter. 

Efter kursen får du tillgång till dina filmer för att fortsätta din utveckling.

 • När: 5 efterföljande söndagar med start 18 april
 • Tid: 09:00 – 10:00
 • Var: Paradiset, Partille
 • Adress: Ögärdesvägen. Körandes längs med Utbyvägen når man en rondell där skylten pekar in på ögärdesvägen med ”hembygdsgård”. 80-90 meter in på vägen finns en parkeringsficka på höger sida av vägen. Du kan också parkera i området. Se bilder nedan
 • Ledare: Martin Bjufors, diplomerad Rörelsecoach och Löpcoach på VarjeSteg
 • OBS: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Parkeringsplatser

Parkeringsplatser finns vid den röda markeringen direkt in på Ögärdesvägen, alternativt om det är fullt så finns det direkt in på Jennyhill-vägen som kommer 100 meter längre in till vänster från första parkeringsplatsen. Vi träffas vid parkeringen på Ögärdesvägen. 


Anmälan

Kostnad: 2495 kr, i priset ingår alla 5 coachade pass med mycket personlig feedback på ditt löpsteg, 2st filmade Löpstegsanalyser av diplomerad Löpcoach & Rörelsecoach, en VarjeSteg T-shirt och buff och tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 40 löppass, styrkepass, rörlighet och löpteknik under 2 månader.

Kostnad Online: 2495kr, i priset ingår alla 5 Online-pass, Personlig feedback vid 2st filmade Löpstegsanalyser samt kontakt på telefon/Mail en gång/vecka av diplomerad Löpcoach & Rörelsecoach, en VarjeSteg T-shirt och buff och tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 40 löppass, styrkepass, rörlighet och löpteknik under 2 månader.

 • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot Actiway, ePassi och Wellnet. (Benify går också bra då du skickar ditt kvitto från oss till Benify)

I samband med din anmälan godkänner du våra Allmänna villkor.

Du kommer att skickas vidare till kassan när du skickat in formuläret där du slutför och betalar din anmälan oavsett betalform.
Ifylldes endast om du valde Actiway som betalsätt.
Ifylles även i kassan som du skickas vidare till efter formuläret.
Valfritt att svara på
Medel/Erfaren innebär att du är bekväm med att jogga i 5km. Nybörjare behöver ingen tidigare erfarenhet av löpning, vi kommer att varva gång och jogg under passen.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0