Löpkurser i löpargrupper med hållbar löpteknik

Löpkurser med skonsam och effektiv löpteknik. Löpträningen sker i grupp med löpcoach där du får personlig feedback på ditt löpsteg. Alla nivåer är välkomna då vi har flera löpargrupper: från nybörjare till erfaren löpare. Mer info nedan:

Vårens Löpkurs

Vårens 12-veckors löpkurs där löpträningen sker i löpargrupper på 65 orter och online (v. 12-23).

Nivå: För alla nivåer: från nybörjare till erfaren löpare.

Långpasskurs

Långpasskurs på 6 veckor där löpträningen sker i löpargrupper på 25 orter och online (v. 15-20).

Nivå: För medel till erfaren löpare.


Onlineträning:

Vårpeppen

Få ny motivation i Vårpeppen där du blir utmanad på minst 10 minuter rörelse varje dag under 3 veckor (v.8-10)! 

För alla nivåer: från nybörjare till erfaren löpare.


Nivå:

Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg. 

Oavsett vilken nivå du väljer vid anmälan innehåller alla pass mycket löpteknik och personlig feedback på ditt löpsteg. Det som skiljer nivåerna åt är mängden och intensiteten på löpträningen:

  • Nybörjare kommer att varva gång och jogg under passen för att sakta öka mängden jogg gentemot gång. Detta är viktigt för att vänja muskler och ligament vid den belastningen som löpning ger.
  • Medel/Erfaren passar dig som klarar av att springa 5km där du får nycklarna till ett skonsammare och effektivare löpsteg. Vid behov delar vi in Medel/Erfaren-gruppen i mindre grupper beroende på nivå eller om du sprungit med oss tidigare. 
  • Fortsättare innebär att du har sprungit i våra löpargrupper tidigare. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig våra löpkurser perfekt även för dig som sprungit med oss tidigare då vi alltid uppdaterar våra program för att skapa variation och ha ett syfte med varje pass. Vi har även i vissa fall specifika moment anpassade för fortsättare.

De går bra att byta grupp/nivå efter ett tag om du vill, du får dessutom alla pass online genom vår medlemssida där du kan utföra de på egen hand om du missar något pass.

Se programmen för respektive löpkurs genom att klicka dig vidare ovan.

Det som gör VarjeSteg unikt är största möjliga fokus på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0