Skip to main content

Löpkurser med skonsam och effektiv löpteknik. Löpträningen sker i grupp med löpcoach där du får personlig feedback på ditt löpsteg. Alla nivåer är välkomna då vi har flera löpargrupper: från nybörjare till erfaren löpare. Mer info nedan:

Aktuella löpkurser

Sommar Löpkurs

Löpkurs online där du utmanas på 3 pass per vecka under vecka 26-29.

NivåFör alla nivåer: från nybörjare till erfaren löpare.

LÄS MER

Höstens Löpkurs

Höstens 12-veckors löpkurs där löpträningen sker i löpargrupper på 70 orter och online (v. 37-48).

NivåFör alla nivåer: från nybörjare till erfaren löpare.

LÄS MER

Långpasskurs

Långpassträning i grupp under 6 helgdagar på utvalda orter och Online (v. 39-44)

NivåFör medel till erfaren löpare.

LÄS MER

Pågående Löpkurser

Sommar Löpkurs

Löpkurs online där du utmanas på 3 pass per vecka under vecka 26-29.

NivåFör alla nivåer: från nybörjare till erfaren löpare.

LÄS MER

Nivå

Oavsett vilken nivå du väljer vid anmälan till våra löpargrupper innehåller alla pass mycket löpteknik och personlig feedback på ditt löpsteg. Det som skiljer nivåerna åt är mängden och intensiteten på löpträningen:

  • Nybörjare kommer att varva gång och jogg under passen för att sakta öka mängden jogg gentemot gång. Detta är viktigt för att vänja muskler och ligament vid den belastningen som löpning ger. Denna nivå lämpar sig för dig som är ny på löpning eller vill återgå till löpning efter ett längre uppehåll eller en skada.
  • Medel/Erfaren passar dig som klarar av att springa 5km där du får nycklarna till ett skonsammare och effektivare löpsteg. Vid behov delar vi in Medel/Erfaren-gruppen i mindre grupper beroende på nivå eller om du sprungit med oss tidigare.
  • Fortsättare innebär att du har sprungit i våra löpargrupper tidigare. För att utvecklas som löpare gäller det även att variera sin träning därför lämpar sig våra löpkurser perfekt även för dig som sprungit med oss tidigare då vi alltid uppdaterar våra program för att skapa variation och ha ett syfte med varje pass. Vi har även i vissa fall specifika moment anpassade för fortsättare.

De går bra att byta grupp/nivå efter ett tag om du vill, du får dessutom alla 24 pass online genom vår medlemssida där du kan utföra de på egen hand om du missar något pass. Onlinepassen sker genom ljudfiler där du får löpcoaching i hörlurarna och videofiler med löpteknik, styrka, & rörlighet anpassat för löpare.