Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Långpass – Online

13 april kl 10:00

795,00 kr – 995,00 kr

Långpasskurs är en löpkurs där fokus kommer ligga på att lära sig att vara ute under en längre tid. Varje vecka kommer du att utmanas på 1 långpass där löpcoachingen sker online genom musikfiler under v. 15-21 (med paus v. 20 pga Göteborgsvarvet). Allt du behöver göra är att trycka på play, gå ut och följa instruktionerna från löpcoachen i lurarna.

Löpteknik:

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

Program:

Alla pass är 90-120min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär. Schemat är anpassat för att skapa en bred kunskap med fokus på att kunna springa länge distanser. Läs mer om dessa i programmet nedan: (klicka dig vidare på knappen)

Online-passen sker genom en musikfil, likt en podd kommer vi diskutera temat under passet med inslag av musik.

 

Pris:

Pris för deltagare i Vårens Löpkurs: 795:-

Pris för övriga: 995:-

I priset ingår alla 6 onlinepass á 90min (Onlinepassen sker genom en musikfil, likt en podd kommer vi diskutera temat med inslag av musik och löpteknik.), en löpstegsanalys, rekommenderad rörlighet & styrka, en t-shirt eller buff samt tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass under 2 månader.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot ePassi, Benify och Wellnet.

Detaljer

Datum:
13 april
Tid:
10:00
Kostnad:
795,00 kr – 995,00 kr
Evenemang Kategori:

Anmälan

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pris för deltagare i Vårens löpkurs - 6 långpass löpning
795,00 kr
Unlimited
Ordinarie pris - 6 långpass löpning
995,00 kr
Unlimited
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0