Löpkurs – Willo

Willo bjuder in anställda på löpcoaching för företag med arrangören VarjeSteg!

Om VarjeSteg:

VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri. 

Nivå:

Vi kommer att erbjuda flera grupper; från nybörjare (ingen tidigare erfarenhet krävs, vi varvar gång och jogg under passen) till mer medel/erfaren löpare (dvs om man redan är igång och springer regelbundet, eller klarar att jogga 30min) där vi anpassar programmet nedan från din angivna nivå.
Om du inte vet vilket upplägg som passar dig bäst så finns det möjlighet att byta grupp efter ett tag eller på plats efter dagsformen.

Program:

Alla pass innehåller mycket löpteknik och feedback på ditt löpsteg och är ca 60min.

  1. TEAM – Vi kickstartar löpkursen med intervaller där vi peppar varandra extra mycket i team, samt genomgång av grundläggande skonsam rörelse- och löpteknik för nya deltagare och styrka för fortsättare.
  2. TRAIL – Vi njuter av skogens natur och lär dig löptekniken i trail. Känn dig trygg att ge dig ut på och utanför stigarna.
  3. GRAVITATION – Lär dig hur du utnyttjar gravitationen när du springer där vi går igenom löptekniken i högre fart.
  4. BACKE – Lär dig att tycka om backar uppför! Vi fördjupar oss i skonsam och effektiv löpteknik i backe uppför och springer varierade backintervaller.
  5. STEGE – Lär dig skonsam och effektiv löpteknik i backe utför där du kan spara energi och återhämta dig i rörelse. Vi övar på tekniken genom att springa stegrande intervaller.
  6. KADENS – Vi fördjupar oss i kadensen i löpsteget, dvs antalet steg per minut. Vi tränar på en optimal kadens utefter dina förutsättningar.
  7. ARMPENDLING – Förbättra din andning där vi fokuserar på armpendlingen och springer tröskelintervaller.
  8. SUMMERING– Vi avslutar med att sammanfatta det vi lärt oss i löpkursen genom att repetera grunderna i löptekniken, tekniken i högre fart & backtekniken.

Datum & Tid:

Torsdagar 16:30, Start v. 37 (15 september)

Samlingsplats: Willos entré


Anmälan:

Pris: 1495:- I priset ingår alla 8 coachade löppass, plus 24 online-pass du utför hemma, personlig feedback på ditt löpsteg och en långärmad VarjeSteg T-shirt + tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass

OBS: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

NYBÖRJARE innebär ingen tidigare erfarenhet av löpning. MEDEL innebär att du klarar av att jogga i 30min. ERFAREN innebär att du springer mer än 3mil/vecka.
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0