Löpkurs – Ericsson

Ericsson bjuder in anställda på löpcoaching för företag med arrangören VarjeSteg!

Om VarjeSteg:

VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri. 

Nivå:

Vi kommer att erbjuda flera grupper; från nybörjare (ingen tidigare erfarenhet krävs, vi varvar gång och jogg under passen) till mer medel/erfaren löpare (dvs om man redan är igång och springer regelbundet, eller klarar att jogga 30min) där vi anpassar programmet nedan från din angivna nivå.
Om du inte vet vilket upplägg som passar dig bäst så finns det möjlighet att byta grupp efter ett tag eller på plats efter dagsformen.

Program:

Alla pass innehåller mycket löpteknik och feedback på ditt löpsteg och är ca 60min.

  1. 24/5 17:00: Grunderna i löpteknik – Här går vi igenom grunderna i skonsam rörelse och löpteknik. Löpning blir roligare när det blir lättare och skonsammare.
  2. 31/5 17:00: Grunderna i backteknik – Lär dig springa skonsamt och effektivt utför och uppför.
  3. 7/6 17:00: Lär dig löptekniken i högre fart. Grunderna i effektiv löpteknik med hjälp av gravitationen. 

Samlingsplats: Östra sidan av kontoret vid cykelburarna


Anmälan:

Ericsson står för 50% av kostnaden för alla 3 löpcoachade pass. Anmäl dig i formuläret nedan för att delta. Du betalar endast 300:- i kassan efter du fyllt i formuläret nedan.

OBS: Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälningsdatum är 20 maj.

NYBÖRJARE innebär ingen tidigare erfarenhet av löpning. MEDEL innebär att du klarar av att jogga i 30min. ERFAREN innebär att du springer mer än 3mil/vecka.
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0