Ledare Visby

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Visby där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Visby träffar du följande löpcoacher:

Tobbe Stenbom

Tobbe har hållit på med ultralöpning sedan 2018. Han har sprungit en del lopp, både kortare traillopp och ultratrail, så som bl a Gotlands Ultramaraton, Högakusten Trail Highcoast Ultra, Ultravasan, Kullammannen, TEC och UTMB. Tobbe gillar gemenskapen och möjligheten att få springa på nya ställen och häftiga platser. Han är övertygad om att löpning är ett bra sätt att träna både kroppen och psyket.

Linda Eklund

Linda har en hel del loppmeriter i bagaget. Hon har sprungit flera maraton och ultramaraton, bl a Gotland ultramaraton (5mil) 3 gånger, GotRun (8 mil) 2 gånger, TEC 100 miles 2022, 17 varv på Winterbay backyard 2023 samt att hon även genomfört en Svensk klassiker.  


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0