fbpx

Ledare Växjö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Växjö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Växjö träffar du följande löpcoacher:

Stefan Aleborg

Stefan har tränat och tävlat mycket i kampsporten Taido som yngre, där han har ett EM silver. Han har varit tränare för barn och ungdomar inom just Taido men även i snowboard. Löpningen har varit med Stefan till och från hela livet. Nu siktar han på att göra sitt första marathon hösten 2021. Han ser fram emot att coacha er mot ett naturligt rörelsemönster.

Nina Axelsson

Nina har hållit på med löpning som träningsform i stort sett hela livet. Hon var med i skolans terränglöpningslag under sitt utbytesår i USA och springer 1-2 milslopp om året och Göteborgsvarvet en gång om året. Inom ledarskap har hon även erfarenhet som projektledare i arbetslivet.

Therese Gustavsson

Therese är utbildad och legitimerad sjukgymnast, samt gruppträningsinstruktör med ca 10 års erfarenhet. Hon har tidigare tävlingssimmat och springer för att mår bra och för att det är kul. Hon har sprungit gbg-varvet 4 gånger, några traillopp, en backyard ultra. Therese har alltid löptränat mer eller mindre sedan ungdomen och är van genom sin yrkesroll att leda patienter och deltagare i träning.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0