Ledare Växjö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Växjö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Växjö träffar du följande löpcoacher:

Stefan Aleborg

Stefan har tränat och tävlat mycket i kampsporten Taido som yngre, där han har ett EM silver. Han har varit tränare för barn och ungdomar inom just Taido men även i snowboard. Löpningen har varit med Stefan till och från hela livet. Nu siktar han på att göra sitt första marathon hösten 2021. Han ser fram emot att coacha er mot ett naturligt rörelsemönster.

Roger Falkbrink

Roger är utbildad instruktör och ledare och har arbetat med ledarskap i hela sitt liv från ca. 20 års ålder. Bland annat har han arbetat på olika gym där han varit instruktör för olika gruppass samt varit rörlighetstränare för fotbollslag. Dessutom är han utbildad instruktör/lärare för segelflyg, fallskärmshoppning och MTB. Roger har alltid tränat löpning och på meritlistan hittar vi bland annat ca. 30 genomförda Växjöloppet, 4 genomförda Växjö maraton och många andra lopp därtill. På senare tid har han även mer eller mindre helt gått över till barfotaskor. 

Per Kronström

Per har några fina loppmeriter i bagaget. Han har sprungit 3 Göteborgsvarv, ett Lidingölopp samt ett Stockholm Marathon.

Pontus Nilsson

Pontus har sprungit i lite över 2 år. Efter att själv ha varit deltagare i VarjeStegs löpkurser, känner han att det hjälpt honom att komma till nästa nivå samtidigt som det blivit mer behagligt att springa. Pontus har sprungit Göteborgsvarvet 1 gång samt halvmaraton i Växjöloppet 1 gång.  


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0