fbpx

Ledare Västerhaninge

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Västerhaninge där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Västerhaninge träffar du följande löpcoacher:

Weronika Brzuchalska

Weronika är en glad läkarstudent som vill dela med sig av sin passion för rörelse. Hon är löpare sedan barnsben, med fokus på längre distanser de senaste tio åren. Ni kan ofta se henne på löparbanan under olika friidrottstävlingar, men  även som farthållare under de stora motionsloppen. Weronika har många imponerande löparmeriter. Bland annat har hon sprungit 5 km på 17:15, milen på 36:01, halvmarathon på 1:18 samt marathon på 2:51. Därutöver har hon även masterexamen från Handelshögskolan och tycker om att hjälpa och  leda andra. Hon hjälper dig gärna att springa skonsammare, avslappnat och att  ha kul med din träning! Klara, färdiga, spring!

Suzan Karlsson

Suzan upptäckte löpningen häromåret och kan nu inte föreställa sig ett liv utan löpning. Hon tycker det ska bli väldigt roligt att få fler att ta del av glädjen i löpning. Till vardags arbetar hon som socialsekreterare. Där handlar det mycket om att möta människan där hon är och att motivera till förändring, något Suzan tänker sig kommer vara användbart i sin roll som löpcoach. Bland Suzans loppmeriter hittar vi bl a Lidingöloppet 15k 2021, 2022 samt Premiärmilen 2022.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0