Ledare Västerhaninge

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Västerhaninge där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Västerhaninge träffar du följande löpcoacher:

Suzan Karlsson

Suzan upptäckte löpningen häromåret och kan nu inte föreställa sig ett liv utan löpning. Hon tycker det ska bli väldigt roligt att få fler att ta del av glädjen i löpning. Till vardags arbetar hon som socialsekreterare. Där handlar det mycket om att möta människan där hon är och att motivera till förändring, något Suzan tänker sig kommer vara användbart i sin roll som löpcoach. Bland Suzans loppmeriter hittar vi bl a Lidingöloppet 15k 2021, 2022 samt Premiärmilen 2022.

Fredrik Juhlin

Fredrik har hållit på med löpning i lite drygt 20 år som motionär, där hans största merit är 3:15 på Stockholm maraton 2017. Utöver det har han sprungit och genomfört tävlingar på distanserna 5 km, 10 km, 15 km, halvmaraton, maraton samt ultra. 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0