Ledare Västerås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Västerås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Västerås träffar du följande löpcoacher:

Lisa Lindefelt

Lisa trivs bäst med att röra sig ute i naturen och tycker att löpning är det ultimata träningssättet  Hon kom i kontakt med VarjeSteg för två år sedan efter att ha gått löpteknikskurser hos Nathalie, VarjeStegs grundare. Då upptäckte Lisa att löpningen kan vara smärtfritt och hållbart, och detta vill hon dela med sig av till er.

Mikael Engbom

Mikael har goda erfarenheter inom både ledarskap och löpning. Han är föredetta yrkesofficer och jobbar från och till som projektledare inom utvecklingsprojekt. Han gillar att man kan variera löpningen så mycket, allt från trail till asfaltslöpning. På sin meritlista har han marathonlopp och flertalet Göteborgsvarv.

Anna Siggelin

Anna har en hel del fina loppmeriter på listan, bl a Vår Ruset, Blodomloppet, Sylvesterloppet, Tunnelloppet, 4 Göteborgsvarv, 4 Lidingölopp, Triathlon med distanserna: 2 Olympisk, 3 halv ironman, 1 Kalmar Ironman 2022. Nu tränar hon för Kalmar Ironman 2023.

Maria Bergström

Maria började med löpning för många år sedan och har bland annat sprungit alla Tjejmilen utom två och ett tiotal Lidingölopp. Att springa för hälsans skull brukar hon definiera med ordet “Livslöpning”.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0