fbpx

Ledare Västerås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Västerås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Västerås träffar du följande löpcoacher:

Lisa Lindefelt

Lisa trivs bäst med att röra sig ute i naturen och tycker att löpning är det ultimata träningssättet  Hon kom i kontakt med VarjeSteg för två år sedan efter att ha gått löpteknikskurser hos Nathalie, VarjeStegs grundare. Då upptäckte Lisa att löpningen kan vara smärtfritt och hållbart, och detta vill hon dela med sig av till er.

Harpa Oskarsdottir

Harpa har jobbat i över 20 år som gymnastiktränare och då även landslagstränare för juniorlandslaget i gymnastik under 5 år. Hon är före detta gymnast och har hållit på med löpträning så länge hon kan minnas då löpning var en del av träningen som gymnast. Hon springer för att må bra och vill dela med sig av njutningen i löpningen till er!

Mikael Engbom

Mikael har goda erfarenheter inom både ledarskap och löpning. Han är föredetta yrkesofficer och jobbar från och till som projektledare inom utvecklingsprojekt. Han gillar att man kan variera löpningen så mycket, allt från trail till asfaltslöpning. På sin meritlista har han marathonlopp och flertalet Göteborgsvarv.

Isabella Carlsson

Isabella ser löpningen som egentid där hon får chans att ladda batterierna och ta hand om sig själv. Hon har tidigare erfarenhet av ledarskap efter att ha varit ungdomstränare för Löparakademin i Västerås under hösten 2015.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0