fbpx

Ledare Varberg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Varberg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Varberg träffar du följande löpcoacher:

Maria Hidén

Maria springer mest för att må bra, både fysiskt och psykiskt. 2019 sprang hon Åreskutan och Jämtlandstriangeln på semestern. För henne handlar rörelse om att må bra, inte bara i kroppen utan även i huvudet. Att träna ihop ger också mervärde där man kan stötta å peppa varandra. Maria är duktig på att inspirera och engagera. När det gäller lopp har hon sprungit sista milen på Lidingö, ”rosa bandetloppet” vid två tillfällen, Varbergsloppet 10km, Vasastafetten, Idre fjällmara 28km, Hemmavasan 30 km. Nu ser hon fram emot att dela med sig av rörelseglädje!

Jonas Rabe

Jonas har tävlat på relativt hög nivå hela livet i många idrotter. På senare år har han börjat springa mer ultradistanser upp mot 100 miles. Tränar mest löpning men också lite rullskidor och cykel. Han höll tidigare mycket på med orientering och div. bollidrotter, individuellt samt i lag. Han är dessutom tränare för grabbar 6-8 år i innebandy. 

Anders Forss

Anders älskar all sorts träning och försöker träna något varje dag . Han är utbildad PT och kostrådgivare och har varit ledare inom handikappidrotten. Han har genomfört tio Göteborgsvarv och flertalet Lidingölopp, Marathons, Swimruns samt två Ironman Kalmar.

Petra Frank

Petra älskar träning och idrott och har varit aktiv i hela sitt liv, som barn och ungdom spelade hon basket på hög nivå. Hon har arbetat som gruppinstruktör i över 20 år för olika typer av klasser, t ex spinning, core och boxning. Hon har genomfört flertalet Göteborgsvarv, Lidingölopp, Maraton (Berlin, New York, Stockholm och Oslo), Kullamannen 21 km och Icebug Experience 2019.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0