Ledare Varberg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Varberg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Varberg träffar du följande löpcoacher:

Maria Hidén

Maria springer för att må bra, både i kropp och knopp. Känslan att kunna springa, känna sig rörlig och stark är det som driver henne. Efter flera år med ryggproblem är målet att kunna göra det hon gillar och samtidigt hålla för det. Att använda löpningen för att utforska nya platser och umgås med andra är också en viktig del.

När det gäller lopp är målet aldrig att jaga tider, utan att ha något att träna mot. Bland meriterna finns: Varbergsloppet 10km, Vasalopps stafetten, Idre fjällmara 28km, Hemma Vasan 30 km. Maria sprang också sitt första ultralopp (Öland ultra trail, 50 km) sommaren 2023.

Jonas Rabe

Jonas har sprungit mycket hela livet, både i skogen (orientering) och på väg. Han har tävlat en hel del genom åren på kortare distanser. Med tiden har det dock blivit mer och mer fokus på långa ultradistanser på stig/trail där äventyr, löpteknik och hushållande av krafterna kommer i första rum. Jonas har erfarenheter av att träna ungdomar och barn i innebandy. Han har varit ledare hos VarjeSteg under flera terminer, vilket gav honom mersmak. Både för den fantastiska feedbacken som han tillsammans med resterande ledare fick från deltagarna, men också för att det utvecklade hans egen löpteknik.

Anders Forss

Anders älskar all sorts träning och försöker träna något varje dag . Han är utbildad PT och kostrådgivare och har varit ledare inom handikappidrotten. Han har genomfört tio Göteborgsvarv och flertalet Lidingölopp, Marathons, Swimruns samt två Ironman Kalmar.

Torgny Nilsson

Torgny älskar konditionsidrott och framförallt löpning. Han är ultralöpare och älskar att må så bra som möjligt i den värsta tänkbara situationen. På meritlistan hittar vi bl a Ironman Jönköping 2017, Ironman Kalmar 2017, Vätternrundan samt diverse löplopp som Sandsjöbacka Trail 60km, Kullamannen Dödens Zon, och Österlen Trail.

Annie Trinhdal

Annie hittade löpningen lite senare i livet och numera har det blivit hennes grej. En av hennes meriter är att hon kör en pågående runstreak. Till vardags arbetar hon som projektledare och har tio års erfarenhet inom ledarskap och inom ledningsteam.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0