Ledare Varberg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Varberg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Varberg träffar du följande löpcoacher:

Maria Hidén

Maria springer mest för att må bra, både fysiskt och psykiskt. 2019 sprang hon Åreskutan och Jämtlandstriangeln på semestern. För henne handlar rörelse om att må bra, inte bara i kroppen utan även i huvudet. Hennes drivkraft när det kommer till löpning handlar om rörlighet, frihet och nyfikenhet. Utforska nya platser och umgås med vänner samtidigt som hon springer är en favorit. Att träna ihop ger också mervärde där man kan stötta å peppa varandra. Maria är duktig på att inspirera och engagera. När det gäller lopp är målet aldrig att jaga tider, utan att känna sig stark även efter målgång. Hon har bl a sprungit sista milen på Lidingö, ”rosa bandetloppet” vid två tillfällen, Varbergsloppet 10km, Vasastafetten, Idre fjällmara 28km, Hemmavasan 30 km. Till vardags jobbar hon med kompetensutveckling, utbildning och coachning inom ledarskap, både självledarskap och för den som leder andra. Nu ser hon fram emot att dela med sig av rörelseglädje!  

Jonas Rabe

Jonas har sprungit mycket hela livet, både i skogen (orientering) och på väg. Han har tävlat en hel del genom åren på kortare distanser. Med tiden har det dock blivit mer och mer fokus på långa ultradistanser på stig/trail där äventyr, löpteknik och hushållande av krafterna kommer i första rum. Jonas har erfarenheter av att träna ungdomar och barn i innebandy. Han har varit ledare hos VarjeSteg under flera terminer, vilket gav honom mersmak. Både för den fantastiska feedbacken som han tillsammans med resterande ledare fick från deltagarna, men också för att det utvecklade hans egen löpteknik.

Anders Forss

Anders älskar all sorts träning och försöker träna något varje dag . Han är utbildad PT och kostrådgivare och har varit ledare inom handikappidrotten. Han har genomfört tio Göteborgsvarv och flertalet Lidingölopp, Marathons, Swimruns samt två Ironman Kalmar.

Christopher Doxryd

Christopher har en hel del lopp på meritlistan. Bland annat har han genomfört Lidingöloppet, (där han blev topp 200), Ultravasan 90 (där han blev topp 100), Sandsjöbacka Ultratrippel, Gax 100 miles samt Tec 100 miles. Till vardags arbetar han som regionchef inom detaljhandeln. Dessutom är han även utbildad personalvetare samt har erfarenhet inom coachande ledarskap.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0