Ledare Uppsala

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Uppsala där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Uppsala träffar du följande löpcoacher:

Maggie Nilsson

Maggie beskriver sig själv som en hobbymotionär som älskar lopp, tex att springa halvmaraton i Stockholm. Till vardags arbetar Maggie som enhetschef. Utöver det leder hon även träning på sin arbetsplats en dag i veckan med intervaller och styrka som tema, där fokus är att alla ska kunna vara med oavsett nivå. Hon tycker det ska bli roligt kul att få lära er mer om skonsam och hållbar löpning under våra kurser med VarjeSteg!

Maria Östman

Maria är arbetar som idrottslärare och är van att leda grupper. Hon har även erfarenhet att leda löpning i grupp för alla nivåer. Hon älskar löpning i naturen och springer helst trail, för att får lite teknisk utmaning samtidigt som man kan njuta av att vara i den vackra naturen. Maria springer i första hand för att hon mår bra av det, och inte för att jaga tider.

Ingrid Castillo

Ingrid gillar att springa olika distanser och och ser det som en härlig motionsform. Lopp är också något hon gillar att springa allt från 5km till 45km lopp. Några av de lopp hon genomfört är triathlon, Iron man och En Svensk klassiker. Ingrid ser ram emot att får träffa alla deltagare och förmedla en hållbar och skonsam löpteknik med VarjeSteg!

Sanaz Ekman

Sanaz är van att hålla i gruppträning då hon jobbar som instruktör och samtidigt läser till PT. Hon äe en positiv och glad person som älskar rörelse och hälsa. Löpningen är en stor passion i Sanaz liv. Hon han sprungit en del lopp och nästa på tur är Stockholm marathon våren 2024. Hon tycker det ska bli roligt att få träffa alla deltagare och förmedla rörelse frihet.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0