Ledare Uppsala

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Uppsala där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Uppsala träffar du följande löpcoacher:

Berzani Anter

Berzani har goda erfarenheter av löpcoaching sedan tidigare i såväl skog/trail som stadsmiljöer. Han har varit aktiv sedan 2010 och har varit löpcoach inom flertalet olika klubbar samt gått diverse olika ledar- och coachingutbildningar. Nu vill han gärna förmedla sina löpcoachingkunskaper som löpgruppsledare i Vårens Löpkurs!

Maria Östman

Maria är utbildad idrottslärare och har sedan tidigare god vana av att leda löpning i grupp som ska kunna passa för alla oavsett erfarenhet. Hon älskar löpning i naturen och springer helst trail, där me man får lite teknisk utmaning samtidigt som man kan njuta av att vara i den vackra naturen. Maria springer i första hand för att hon mår bra av det, och inte för att jaga tider.

Maggie Nilsson

Maggie beskriver sig själv som en hobbymotionär som älskar lopp. Nu är målet att springa halvmaraton i Stockholm i september 2022. Till vardags arbetar Maggie som enhetschef. Utöver det leder hon även träning på sin arbetsplats en dag i veckan med intervaller och styrka som tema, där fokus är att alla ska kunna vara med oavsett nivå.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0