Ledare Ulricehamn

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Ulricehamn där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Ulricehamn träffar du följande löpcoacher:

Margaretha Ståhl

Margaretha har sedan tidigare goda erfarenheter av ledarskap i grupp då hon bland annat varit ledare för barngymnastik, gymnaster i äldre åldrar, lett step/dansmix klasser samt varit ansvarig för löpargrupper. Själv har hon deltagit på flertalet lopp på distanser som sträcker sig mellan allt från 5 km till 21 km.

Markus Varpula

Markus har gått från ingen löpning alls till att snitta 30 km i veckan på två år utan skador. Han beskriver att det är mycket tack vare att han deltagit i VarjeStegs löpkurser. Markus har avverkat både 10 km och 5 km lopp, och tränar nu inför Göteborgsvarvet. Utöver det är han utbildad ledare i Friskis&Svettis och jobbar som team ledare.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0