fbpx

Ledare Trollhättan

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Trollhättan där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Trollhättan träffar du följande löpcoacher:

Sara Gruvesäter

Sara är utbildad kostrådgivare och pågående under utbildning till PT. Hon brinner för hälsa i stort och vill kunna kombinera löpning och styrketräning. Sara har även tävlat inom ridsport. Hon älskar att springa och att coacha så den här kombinationen ser hon mycket fram emot!

Linnea Wennergren

Linnea är en aktiv tjej som värderar hälsa och välmående högt. Som ung har hon varit aktiv inom handboll samt tävlat inom ridning med egna hästar. Löpning har alltid varit en del av Linneas vardagliga träning och enligt henne finns det inget bättre än en löprunda när man behöver ladda om batterierna. 

Melitsa Tezas

Melitsa är en utåtriktad, energisk och glad tjej. Ett av hennes stora fritidsintressen är att cykla Mountainbike och utöver det springer hon varje vecka för hälsans skull och gymmar regelbundet. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0