Ledare – Trailkurs

Välkommen till stigarna kring Skatås eller Kungälv för att utveckla dig som trail-löpare. Under sex tillfällen kommer vi att öva på löptekniken som gör dig till en bättre löpare i terrängen. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skatås eller Kungälv träffar du följande löpcoacher:

Martin Bjufors

Martin är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg. Löpning för honom är ett sätt att slappna av och han jagar inte längre tider utan värdesätter tiden han får vara ute i naturen. Han springer helst på en skogsstig någonstans, stannar gärna upp för att lyssna och ta in omgivningen. Han har genom sitt rörelsemönster blivit smärtfri och känner avslappningen i steget och det här ser han fram emot att dela med sig av.

Gunnar Skaven

Gunnar har arbetat som befäl och utbildningsansvarig inom räddningstjänsten. Han har tränat alla möjliga idrotter och alltid gillat att springa. Han har goda meriter inom löpning och personbästa på milen ligger på 41:39. I år har han även slagit distansrekord på 74 km. Gunnar ser fram emot att träna utomhus tillsammans med er och dela glädjen i löpningen när man kan springa utan att få ont. Det är helt underbart oavsett om det är regn och slask eller solsken!

Malena Storm Erdegard

Malena har gått flertalet ledarskaps- & coachutbildningar. Hon coachar butiker i sin vardag där hon jobbar som Hållbarhetsledare inom Miljö och Livsmedel. Hon arbetar även som brottartränare till barn mellan 4-8 år. Malena har goda meriter i löpning där hon sprungit flertalet halvmaraton och även Icebug experience west coast trail – tre dagar med totalt 75 km. Hon tycker det ska bli otroligt kul att få lära er mer om skonsam och hållbar löpning som vi lär ut på VarjeSteg!

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Linnea Stridh Orrhult

Linnea jobbar som projektledare inom medicinsk forskning till vardags och har använt löpningen som mental avkoppling. Hon har gärna ett lopp inplanerat som en extra morot i träningen. Efter en lång paus från löpningen hittade hon till Varje steg och upptäckte hur mycket tekniken spelar roll för löpglädjen och hur kul det är att springa både i grupp och i skogen! Hon vill bidra till att fler ska få känna löparglädje!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0