fbpx

Ledare Torslanda

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Torslanda, Göteborg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Torslanda träffar du följande löpcoacher:

Jacqueline Krecs

Jacqueline brinner för löpning och för att se när andra finner glädje i löpningen. Löpintresset har alltid funnits där, men det var runt 2018 som hon verkligen fick upp ögonen för det på riktigt. Hon har sprungit fyra Göteborgsvarv med bästa tiden på 1.33 och även sprungit några millopp, där som bäst på 41 minuter.

Hannele Sandahl

Hannele har alltid gillat att röra på sig. Som ung tränade och tävlade hon i simning, men redan då fanns ett stort intresse för löpning. Hennes huvudsakliga motivation till att röra på sig är att må bra och hon älskar att vara ute i naturen och upptäcker den gärna genom att cykla, promenera och åka längdskidor. Hon har sedan tidigare goda erfarenheter av ledarskap, då hon bland annat har en lärarexamen, varit ledare för kurser inom simning, deltagit i flertalet kurser inom ledarskap samt att hon på sitt nuvarande arbete har en ledarroll även där. Hannele har även många fina löparmeriter i bagaget, då hon bland annat sprungit Göteborgsvarvet hela 8 gånger, samt att hon även sprungit Midnattsloppet, Sylvesterloppet och Göteborgs Maraton (halv). Därutöver har hon dessutom genomfört några swimrun-tävlingar samt ett triathlon på VM-distans. 

Maria Nilson

Maria hittade löpningen som en perfekt träningsform när barnen var små och det var svårt att hitta tid till träningen. Det är framförallt under de senaste 15 åren som det blivit mycket löpning för Marias del. Hon älskar helt enkelt träning och idag cyklar eller springer hon 5-6 dagar i veckan. Hon har sedan tidigare god vana av ledarskap, då han bland annat varit tennistränare, lagledare i ett hockeylag, drivit lunchlöpning på en tidigare arbetsplats samt haft olika chefsbefattningar på jobbet genom åren. På sin meritlista har Maria hela 11 Göteborgsvarv samt några andra halvmaraton, 8 Maraton och 3 Lidingölopp. 2019 var hon dessutom farthållare på Göteborgsvarvet (1:50). Utöver det har hon även cyklat Vätternrundan 2021 samt deltagit i Cykelvasan. 

Domenico Macri

Domenico har alltid haft stort intresse av att vara ute i naturen och att utforska nya platser, och för honom är löpning ett av de enklaste och roligaste sätten att göra det på. På meritlistan har han dessutom många fina prestationer. Han har bland annat sprungit Göteborgsvarvet 4 gånger med bästa tid på 1:41, Lindingölöppet, Premiärloppet och Finalloppet i Skatås samt Midnattsloppet flertalet gånger och en hel del andra millopp, där med bästa tid på 42 minuter.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0