Ledare Stenungsund

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Stenungsund där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Stenungsund träffar du följande löpcoacher:

Fredrik Larsson

Fredrik har de senaste åren fått upp intresset för ultralöpning och har även erfarenhet av swimrun och triathlon. Han drivs av att kunna inspirera andra till att hitta löpningen och dess positiva effekter. Fredrik har många meriter i bagaget där han bland annat genomfört 22 Göteborgsvarv, 8 swimrun, 7 tritathlon halvdistans, ett IronMan full distans och flertalet Ultralopp på 100miles (161km).

Per Högberg

Per springer för att må bra och har sprungit både Göteborgsvarvet och Fjällmarathon. I arbetet ledar han musik och kör, och möter tangenterna mjukt med både händer och fötter som orgellärare på Göteborgs universitet.

Lisa Gustafsson

Lisa har sprungit 8 halvmaraton och har sitt första maraton inbokat i September 2023. Hon har även sprungit runstreak vid flera tillfällen, nu senast under 1 år.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0