fbpx

Ledare Stenungsund

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Stenungsund där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Stenungsund träffar du följande löpcoacher:

Pernilla Irewährn

Pernilla är simmare i grunden och började springa som motionsform efter att hon lagt av med simningen. De senaste fyra åren har hon ökat upp sin löpvolym och springer numera mellan 4 och 8 mil i veckan. Dessutom tränar och tävlar hon också i swimrun. Utöver det är har Pernilla varit simtränare i Karlstad och Osbys simklubbar, hon är utbildad PT, behjälplig som tränare i simning i en triathlon klubb samt att hon haft diverse olika ledande befattningar i yrkeslivet. Med andra ord har hon goda erfarenheter av ledarskap. På sin meritlista har hon bland annat en fin 6:e placering på ÖtillÖ Worldchampionship (VM 2021 i swimrun, 65 km löpning + 10 km simning), hon har flertalet pallplaceringar från ett antal andra swimruntävlingar samt att hon vunnit Skatås trippeln 2019.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0