Ledare Slottsskogen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Slottsskogen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Slottsskogen träffar du följande löpcoacher:

Patrik Nilsson

Patrik är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg och har mycket erfarenhet av individuell löpcoaching. Han är en erfaren löpare som har sprungit allt från milen till långa ultralopp med goda resultat. Bland annat kom han under våren 2022 9:a på SM i Ultra Trail 73km i klass M50. Hans mål är att kunna springa smärtfritt livet ut. Nu ser han fram emot att dela med sig av sina kunskaper till er!

Malin Fallgren

Malin gillar förutom träning och löpning att underhålla, roa och göra livet bättre för andra. Hon är utbildad kommunikatör och jobbar för West Pride här i Göteborg. Hon har studerat en hel del och i synnerhet ledarskap och kommunikation. Hon springer för att må bra och har en tidigare bakgrund av knäproblematik men genom att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fått en sundare inställning till löpning med verktyg för ett skonsammare och framförallt roligare rörelse. Efter tidigare erfarenhet av psykisk ohälsa ser hon fram emot att visa andra att träning i grupp är den bästa medicinen och ett lyckorus inget annat kan ge!

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!

Fredrik Larsson

Fredrik har de senaste åren fått upp intresset för ultralöpning och har även erfarenhet av swimrun och triathlon. Han drivs av att kunna inspirera andra till att hitta löpningen och dess positiva effekter. Fredrik har många meriter i bagaget där han bland annat genomfört 22 Göteborgsvarv, 8 swimrun, 7 tritathlon halvdistans och ett IronMan full distans.

Jenny Axebrink

Jenny började med löpning för några år sedan och har sedan dess deltagit i flertalet kurser hos Varje Steg. Hon gillar att träna tillsammans med andra och hennes fokus ligger framför allt på att hitta glädjen i löpningen. Dessutom har hon ledarerfarenhet både från arbete och fritiden.

Ida Falkeby

Ida jobbar till vardags som logistikkonsult och har på senare år fått upp intresset för löpning och skidor och har genomfört bl a Vasaloppet och Ulricehamnsloppet 2018 samt Göteborgsvarvet 2015. Det var först i mötet med Varje steg som hon hittade ett hållbart löpsteg och det ger henne drivet att föra vidare detta till andra löpare.  


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0