Ledare Slottsskogen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Slottsskogen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Slottsskogen träffar du följande löpcoacher:

Patrik Nilsson

Patrik är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg och har mycket erfarenhet av individuell löpcoaching. Han är en erfaren löpare som har sprungit allt från milen till långa ultralopp med goda resultat. Bland annat kom han under våren 2022 9:a på SM i Ultra Trail 73km i klass M50. Hans mål är att kunna springa smärtfritt livet ut. Nu ser han fram emot att dela med sig av sina kunskaper till er!

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!

Elena Sofianidou

Elena jobbar som personlig tränare och instruktör i Spinning, Core, Pilates och Styrka på Träningsverket. Hon springer för att det är kul, och tack vare VarjeStegs löpteknik har hon kunnat hålla sig skadefri och då blir ju löpningen mycket roligare. Hon vill förmedla glädjen i att hitta ett skonsamt och effektivt löpsteg!

Fredrik Larsson

Fredrik har de senaste åren fått upp intresset för ultralöpning och har även erfarenhet av swimrun och triathlon. Han drivs av att kunna inspirera andra till att hitta löpningen och dess positiva effekter. Fredrik har många meriter i bagaget där han bland annat genomfört 22 Göteborgsvarv, 8 swimrun, 7 tritathlon halvdistans och ett IronMan full distans.

Maria Sahlin

Maria fastnade för löpning lite senare i livet och har insett viken fantastisk hållbar motionsform det är. Hon älskar traillöpning men tar också gärna en asfaltstur mot havet. Hon har alltid löparskorna med i resväskan och springer gärna på nya platser. Motionslöpning är hennes grej, bättre resultat kommer på köpet! En glad löpare som inte bryr sig så mycket om tider och distanser, utan snarare njutningen i löpning. Maria är även Certifierad Crossnature instruktör. 

Jenny Axebrink

Jenny började med löpning för några år sedan och har sedan dess deltagit i flertalet kurser hos Varje Steg. Hon gillar att träna tillsammans med andra och hennes fokus ligger framför allt på att hitta glädjen i löpningen. Dessutom har hon ledarerfarenhet både från arbete och fritiden.

Amanda Lanetoft

Amandas löparintresse har fått följa med till många delar av världen och i diverse olika miljöer. Hon tar alltid tillfället i akt att uppleva nya platser i sina löparskor. När det kommer till ledarskap, är hon väl inläst på området, då hon bland annat studerat Diploma of Business/Leadership and Management i Australien.

Gabriel Ullah

Löpning har varit en stor del av Gabriels liv och har alltid varit ett komplement till hans konditionsträning. Under pandemin bestämde han sig för att gå in helhjärtat för just löpningen, vilken enligt honom själv var det bästa beslutet han gjort. I början på januari 2022 sprang han sitt första trailmarathon (Sandsjöbacka 60+). Gabriels mål som ledare är att själv utvecklas i sin egen löpning samt att hjälpa andra att hitta sitt löpsteg!

Camilla Elander

Camilla började att springa lite senare i livet och fastnade då framför allt för trail. Trail tilltalar henne då löpningen blir mer omväxlande, skonsam och man får vara i naturen.  Fokuset ligger snarare på njutningen och inte i tider och kilometrar. Hon har deltagit i flera traillopp och har varit friidrottsledare för barn. Nu ser hon fram emot att få vara delaktig i att lära ut skonsam, hållbar och njutbar löpning. 

Malin Fallgren

Malin gillar förutom träning och löpning att underhålla, roa och göra livet bättre för andra. Hon är utbildad kommunikatör och jobbar för West Pride här i Göteborg. Hon har studerat en hel del och i synnerhet ledarskap och kommunikation. Hon springer för att må bra och har en tidigare bakgrund av knäproblematik men genom att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fått en sundare inställning till löpning med verktyg för ett skonsammare och framförallt roligare rörelse. Efter tidigare erfarenhet av psykisk ohälsa ser hon fram emot att visa andra att träning i grupp är den bästa medicinen och ett lyckorus inget annat kan ge!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0