Ledare Slottsskogen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Slottsskogen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Slottsskogen träffar du följande löpcoacher:

Patrik Nilsson

Patrik är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg och har mycket erfarenhet av individuell löpcoaching. Han är en erfaren löpare som har sprungit allt från milen till långa ultralopp med goda resultat. Bland annat kom han under våren 2022 9:a på SM i Ultra Trail 73km i klass M50. Hans mål är att kunna springa smärtfritt livet ut. Nu ser han fram emot att dela med sig av sina kunskaper till er!

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!

Jenny Axebrink

Jenny började med löpning för några år sedan och har sedan dess deltagit i flertalet kurser hos Varje Steg. Hon gillar att träna tillsammans med andra och hennes fokus ligger framför allt på att hitta glädjen i löpningen. Dessutom har hon ledarerfarenhet både från arbete och fritiden.

Ida Falkeby

Ida jobbar till vardags som logistikkonsult och har på senare år fått upp intresset för löpning och skidor och har genomfört bl a Vasaloppet och Ulricehamnsloppet 2018 samt Göteborgsvarvet 2015. Det var först i mötet med Varje steg som hon hittade ett hållbart löpsteg och det ger henne drivet att föra vidare detta till andra löpare.  

Sofia Haglund

Sofia är glad och positiv och älskar att träna. Bland loppmeriterna hittar vi 3 Göteborgsvarv och 1 Öppet Spår Vasaloppet.

Oscar Nellbeck

Oscar har en hel del loppmeriter på listan. Bl a har han sprungit Göteborgsvarvet på 1.36, Paris halvmarathon på 1.35, Kullamannen dubbeldöden på 6 h och 15 minuter, genomfört löparetapperna av Icebug WestCoast Challenge samt sprungit milen på 42.38 minuter.

Rebecca Englund

Rebecca har en bakgrund som sjuksköterska. De senaste 12 åren har hon arbetat med försäljning inom läkemedelsindustrin i olika roller b la som försäljningschef. Numera tränar och springer hon för att må bra. Som ung tävlade Rebecca på elitnivå inom hästhoppning. Hon har som målsättning att hon skall kunna fortsätta springa så länge hon lever. Hon har sprungit Göteborgsvarvet och lite andra lopp och nu hoppas hon kunna inspirera andra till att känna samma rörelseglädje.

Markus Kask

Markus har sprungit Stockholm Marathon, Göteborgsvarvet flertalet gånger samt några mindre lopp. 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0