Ledare Skövde

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Skövde där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skövde träffar du följande löpcoacher:

Victoria Randli

Victoria är en positiv och glad person som älskar löpning och att få röra på sig utomhus, oavsett väder. Till vardags arbetar hon som utbildningsledare på Folkuniversitetet med Yrkeshögskola. Hon är lärare sedan 20 år tillbaka och har arbetat på gymnasium samt med vuxenutbildning. Victoria har sprungit sedan 7 år tillbaka och har hunnit med 3 maraton, 5 halvmaraton och flera millopp. För henne handlar inte löpningen om att prestera bra tider, utan hon springer för målet, folkfesten och gemenskapen. Hennes mål är att kunna springa även när hon är 83!

Elin Åhsberg

Elin är en positiv 42-åring som älskar träning, löpning i synnerhet. Hon hittade löpningen 2016 och har sedan dess bytt ut gym mot natur o löparglädje. Elin har tidigare varit spinning och boxpass-instruktör. Hon har sprungit en hel del lopp, allt från Vårruset, Göteborgsvarvet, några Marathon, Ultradistanser och nu senast Viadal 6-dagars lopp. Elin älskar utmaningar och mottot är hellre upplevelse än att jaga tider.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0