fbpx

Ledare Skövde

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Skövde där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skövde träffar du följande löpcoacher:

Maria Andrésson

Maria är engagerad och drivs av att lära sig nya saker som hon sedan kan dela med mig av. Efter att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fick hon en ”aha-upplevelse”, och insåg vikten av en naturlig rörelse, då hon blev smärtfri både under och efter sina löprundor. Hon har även erfarenhet av ledarskap då hon jobbar som infomell ledare. Maria ser fram emot att vara med och förmedla rörelsefrihet då hon tror att fler människor skulle hitta kärleken till löpningen om de hittar sin naturliga rörelse.

Victoria Randli

Victoria är en positiv och glad person som älskar löpning och att få röra på sig utomhus, oavsett väder. Till vardags arbetar hon som utbildningsledare på Folkuniversitetet med Yrkeshögskola. Hon är lärare sedan 20 år tillbaka och har arbetat på gymnasium samt med vuxenutbildning. Victoria har sprungit sedan 7 år tillbaka och har hunnit med 3 maraton, 5 halvmaraton och flera millopp. För henne handlar inte löpningen om att prestera bra tider, utan hon springer för målet, folkfesten och gemenskapen. Hennes mål är att kunna springa även när hon är 83!

Stina Jansson

Stina har löptränat sedan 2013 och har alltid varit en aktiv person med mycket träning och rörelse. Hon värdesätter vikten av hållbar träning samt att ha en hälsosam kropp som mår bra inifrån och ut. Stina har goda erfarenheter inom ledarskap sedan tidigare då hon arbetat med det i olika former. Så även i hennes nuvarande arbete, där hon är konsultansvarig för ett team av konsulter.  


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0