Ledare Skellefteå

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Skellefteå där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skellefteå träffar du följande löpcoacher:

Lisa Marklund

Lisa har löptränat i många år och njuter av naturen med mixade rundor i stan och trail i skogen. När hon kan springer hon gärna på fjället. I övrigt är hon aktiv ledare inom Friluftsfrämjandet sedan 10 år tillbaka. Hon har även haft gruppträning som tex spinning, core och vattengymnastik i många år. Till vardags arbetar Lisa som arbetsledare inom vården och hjälper människor med särskilda behov.

Catharina Rutemark

Catharina har funnit glädjen i löpningen under de 5 senaste åren. Hon springer varje dag och älskar sina löprundor. Nu vill hon väldigt gärna dela med sig och utveckla både sig själv och andra inom löpningen. Catharina har även goda meriter inom ledarskap, då hon både arbetat som platschef och teamleader. 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0