fbpx

Ledare Skatås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Skatås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skatås träffar du följande löpcoacher:

Martin Bjufors

Martin är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg. Löpning för honom är ett sätt att slappna av och han jagar inte längre tider utan värdesätter tiden han får vara ute i naturen. Han springer helst på en skogsstig någonstans, stannar gärna upp för att lyssna och ta in omgivningen. Han har genom sitt rörelsemönster blivit smärtfri och känner avslappningen i steget och det här ser han fram emot att dela med sig av.

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Maria Andrésson

Maria är engagerad och drivs av att lära sig nya saker som hon sedan kan dela med mig av. Efter att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fick hon en ”aha-upplevelse”, och insåg vikten av en naturlig rörelse, då hon blev smärtfri både under och efter sina löprundor. Hon har även erfarenhet av ledarskap då hon jobbar som infomell ledare. Maria ser fram emot att vara med och förmedla rörelsefrihet då hon tror att fler människor skulle hitta kärleken till löpningen om de hittar sin naturliga rörelse.

Jakob Björkqvist

Jakob har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från Chalmers och driver egen konsultverksamhet inom området. På fritiden gillar han att springa, improvisera med sin elgitarr och spela datorspel. Efter att ha gjort illa sin höft när han spelade fotboll under tonåren har Jakob inte kunnat springa på nästan 15 år. Idag upplever han inte längre några stora problem och kan löpa igen, något han helst gör på känsla och inte på tid.

Amanda Dalstam

Amanda har god vana inom ledarskap då hon till vardags arbetar som civilingenjör inom flyg och rymdfart där hon leder team för Digital Innovation. Hon älskar att springa och gillar även att lyfta tungt. Amanda har sedan tidigare erfarenhet av att ha arbetat som projektledare för den ideella organisationen Pepp, som bland annat inspirerar tjejer till att utbilda sig till ingenjörer.

Jacqueline Krecs

Jacqueline brinner för löpning och för att se när andra finner glädje i löpningen. Löpintresset har alltid funnits där, men det var runt 2018 som hon verkligen fick upp ögonen för det på riktigt. Hon har sprungit fyra Göteborgsvarv med bästa tiden på 1.33 och även sprungit några millopp, där som bäst på 41 minuter.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0