fbpx

Ledare Skatås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Skatås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skatås träffar du följande löpcoacher:

Martin Bjufors

Martin är certifierad löpcoach & rörelsecoach hos VarjeSteg. Löpning för honom är ett sätt att slappna av och han jagar inte längre tider utan värdesätter tiden han får vara ute i naturen. Han springer helst på en skogsstig någonstans, stannar gärna upp för att lyssna och ta in omgivningen. Han har genom sitt rörelsemönster blivit smärtfri och känner avslappningen i steget och det här ser han fram emot att dela med sig av.

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Jakob Björkqvist

Jakob har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från Chalmers och driver egen konsultverksamhet inom området. På fritiden gillar han att springa, improvisera med sin elgitarr och spela datorspel. Efter att ha gjort illa sin höft när han spelade fotboll under tonåren har Jakob inte kunnat springa på nästan 15 år. Idag upplever han inte längre några stora problem och kan löpa igen, något han helst gör på känsla och inte på tid.

Amanda Dalstam

Amanda har god vana inom ledarskap då hon till vardags arbetar som civilingenjör inom flyg och rymdfart där hon leder team för Digital Innovation. Hon älskar att springa och gillar även att lyfta tungt. Amanda har sedan tidigare erfarenhet av att ha arbetat som projektledare för den ideella organisationen Pepp, som bland annat inspirerar tjejer till att utbilda sig till ingenjörer.

Anders Persson

Anders har goda erfarenheter av ledarskap då han bland annat är utbildad gymnasielärare, varit arbetslagledare, varit verksam som kampsportsintruktör samt varit kursledare för ledarskap i klassrummet. Han har även några löplopp på meritlistan, då han genomfört Varbergsloppet 3 gånger, Göteborgsvarvet och ser nu med förväntan fram emot Göteborgs maraton nästa år. 

Maria Ackerot

Maria har god ledarskapsvana sedan tidigare, då hon bland annat arbetat som projektledare, chef, scoutledare samt haft olika styrelseuppdrag. Bland hennes löparmeriter hittar vi ett trettiotal ultralopp, flertalet maraton och halvmaraton samt diverse millopp. Maria beskriver sig själv som en mer uthållig löpare, snarare än snabb. Förutom att hon själv gillar att springa, tycker hon även om att se andra lyckas.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0