fbpx

Ledare Skatås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Skatås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skatås träffar du följande löpcoacher:

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Jakob Björkqvist

Jakob har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från Chalmers och driver egen konsultverksamhet inom området. På fritiden gillar han att springa, improvisera med sin elgitarr och spela datorspel. Efter att ha gjort illa sin höft när han spelade fotboll under tonåren har Jakob inte kunnat springa på nästan 15 år. Idag upplever han inte längre några stora problem och kan löpa igen, något han helst gör på känsla och inte på tid.

Anders Persson

Anders har goda erfarenheter av ledarskap då han bland annat är utbildad gymnasielärare, varit arbetslagledare, varit verksam som kampsportsintruktör samt varit kursledare för ledarskap i klassrummet. Han har även några löplopp på meritlistan, då han genomfört Varbergsloppet 3 gånger, Göteborgsvarvet och ser nu med förväntan fram emot Göteborgs maraton nästa år. 

Tor Joki

Tor har löptränat i 15 år, men det var först efter att han lärde sig att springa med rätt teknik som han blev av med knäskador och stela vader. Dessutom har han även fått upp både farten och distanserna då löpningen numera inte sliter på kroppen som den gjort tidigare. Enligt Tor ska det kännas lätt som en plätt med löpningen!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0