Ledare Skatås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Skatås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skatås träffar du följande löpcoacher:

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Anders Persson

Anders har goda erfarenheter av ledarskap då han bland annat är utbildad gymnasielärare, varit arbetslagledare, varit verksam som kampsportsintruktör samt varit kursledare för ledarskap i klassrummet. Han har även några löplopp på meritlistan, då han genomfört Varbergsloppet 3 gånger, Göteborgsvarvet och ser nu med förväntan fram emot Göteborgs maraton nästa år. 

Tor Joki

Tor har löptränat i 15 år, men det var först efter att han lärde sig att springa med rätt teknik som han blev av med knäskador och stela vader. Dessutom har han även fått upp både farten och distanserna då löpningen numera inte sliter på kroppen som den gjort tidigare. Enligt Tor ska det kännas lätt som en plätt med löpningen!

Victoria Randli

Victoria är en positiv och glad person som älskar löpning och att få röra på sig utomhus, oavsett väder. Till vardags arbetar hon som utbildningsledare på Folkuniversitetet med Yrkeshögskola. Hon är lärare sedan 20 år tillbaka och har arbetat på gymnasium samt med vuxenutbildning. Victoria har sprungit sedan 7 år tillbaka och har hunnit med 3 maraton, 5 halvmaraton och flera millopp. För henne handlar inte löpningen om att prestera bra tider, utan hon springer för målet, folkfesten och gemenskapen. Hennes mål är att kunna springa även när hon är 83!

Lars Holmén

Lars har tränat till och från under hela livet, men mer aktivt och strukturerat på senare år efter att han själv började springa med VarjeSteg. Han springer för att hålla sig i form och för att må bra och tycker att det är väldigt trevligt att springa i grupp. Till vardags arbetar Lars på AFRY som konsult inom byggbranschen. Ha har god vana vid ledarskap då han tidigare arbetat några år som arbetsledare på olika byggarbetsplatser, samt att han även har arbetat som divemaster och guide på dykutbildningar inom olika nivåer.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0