fbpx

Ledare Skara

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Skara där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Skara träffar du följande löpcoacher:

Cecilia Karlsson

Cecilia älskar träning och löptränar på fritiden. Hon har gått olika utbildningar inom träning och har erfarenhet av att leda gruppträning sedan många år tillbaka. Till vardags arbetar hon som rehabkoordinator. Cecilia har deltagit i olika lopp, bland annat Göteborgsvarvet och Midnattsloppet.

Victoria Randli

Victoria är en positiv och glad person som älskar löpning och att få röra på sig utomhus, oavsett väder. Till vardags arbetar hon som utbildningsledare på Folkuniversitetet med Yrkeshögskola. Hon är lärare sedan 20 år tillbaka och har arbetat på gymnasium samt med vuxenutbildning. Victoria har sprungit sedan 7 år tillbaka och har hunnit med 3 maraton, 5 halvmaraton och flera millopp. För henne handlar inte löpningen om att prestera bra tider, utan hon springer för målet, folkfesten och gemenskapen. Hennes mål är att kunna springa även när hon är 83!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0