Ledare Sisjön

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Sisjön där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Sisjön träffar du följande löpcoacher:

Emelie Broström

Emelie blir som gladast när hon får springa på mjuka skogsstigar eller över klipporna längs med ett hav. Hon springer gärna långa äventyr där tiden inte är så viktig utan upplevelsen står i fokus. Emelie hoppas kunna inspirera andra att hitta friheten som löpningen ger och glädjen i att ge sig ut på upptäcktsfärd med löparskorna på.

Marek Dobrowolski

Marek är en nybliven löparentusiast med ett par Traillopp i bagaget samt ett Göteborgsvarv. Till vardags arbetar han med att driva ett byggföretag.

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0