fbpx

Ledare Sisjön

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Sisjön där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Sisjön träffar du följande löpcoacher:

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!

Elena Sofianidou

Elena jobbar som personlig tränare och instruktör i Spinning, Core, Pilates och Styrka på Träningsverket. Hon springer för att det är kul, och tack vare VarjeStegs löpteknik har hon kunnat hålla sig skadefri och då blir ju löpningen mycket roligare. Hon vill förmedla glädjen i att hitta ett skonsamt och effektivt löpsteg!

Maria Sahlin

Maria fastnade för löpning lite senare i livet och har insett viken fantastisk hållbar motionsform det är. Hon älskar traillöpning men tar också gärna en asfaltstur mot havet. Hon har alltid löparskorna med i resväskan och springer gärna på nya platser. Motionslöpning är hennes grej, bättre resultat kommer på köpet! En glad löpare som inte bryr sig så mycket om tider och distanser, utan snarare njutningen i löpning. Maria är även Certifierad Crossnature instruktör.

Franz Molnar

Franz är en pigg, positiv och social person som trivs med att arbeta med och för människor i olika situationer. Han har god erfarenhet inom ledarskap då han arbetat många år som chef/ledare inom Hälso-och sjukvården och har diverse ledarskapsutbildningar. Franz är aktiv och löptränar 3 ggr i veckan, simmar och cyklar. Han har sprungit Göteborgsvarvet regelbundet sedan 20 år tillbaka och sprang även nyligen Mallorca halvmaraton. Utöver det har han också sprungit 3 marathon.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0