Ledare Ruddalen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Ruddalen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Ruddalen träffar du följande löpcoacher:

Malin Baeza Roos

Malin har sprungit ett tiotal maraton och ultralopp, bl a Ultravasan 90. Hon tar sin six star-medalj i Tokyo 2023, vilket man blir tilldelad om man genomfört de sex största och mest omtalade maratoloppen i världen (Tokyo, Boston, London, Berlin, Chicago och New York). I övrigt är Malin utbildad journalist och har arbetat med kommunikation och ledarskap i över 20 år.

Maria Sahlin

Maria fastnade för löpning lite senare i livet och har insett viken fantastisk hållbar motionsform det är. Hon älskar traillöpning men tar också gärna en asfaltstur mot havet. Hon har alltid löparskorna med i resväskan och springer gärna på nya platser. Motionslöpning är hennes grej, bättre resultat kommer på köpet! En glad löpare som inte bryr sig så mycket om tider och distanser, utan snarare njutningen i löpning. Maria är även Certifierad Crossnature instruktör.

Jessika Welin Wallqvist

Jessika har sprungit hela sitt liv och har utövat friidrott under uppväxten. Numera springer hon en del traillopp.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0