Ledare Östersund

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Östersund där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Östersund träffar du följande löpcoacher:

Cecilia Andersson

Cecilia gillar många typer av träning som längdskidor, gym och cykel – men bäst trivs hon med ett par löparskor på. Hon löptränar själv flera gånger i veckan, mest för att det är härligt men någonstans smygjagar hon också nya pers. I bagaget har hon ett gäng millopp, halvmaror och maror men ultra är fortfarande på ”to do:listen”. Cecilia har nyligen flyttat till Östersund för att få njuta av fina Jämtland. Hon arbetar som legitimerad fysioterapeut och är genom jobbet van att coacha och motivera. Cecilia ser fram emot att coacha nya löpargänget i Östersund.

Isabelle Trobeck

Isabelles främsta intressen är träning och att vara ute i naturen och uppleva/besöka nya platser. Löpning, längdåkning och landsvägcykling är något hon tyckt om i flera år och sedan 5 år tillbaka har det fått konkurrens av crossfit. På meritlistan hittar vi bland annat Valencia marathon 2017, Vasaloppet 45 2018, Lidingöloppet 2021 samt Berlin marathon 2022.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0