fbpx

Ledare Örebro

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Örebro där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Örebro träffar du följande löpcoacher:

Sofia Smitterberg

Sofia gillar att träna och har alltid tränat. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och nu är hon ungdomsledare i handboll. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen.
Sofia blev av med sin ryggsmärta genom att förändra sitt rörelsemönster. Under 7 år har hon inte kunnat börja sig framåt på morgonen, men när hon lärde sig att springa skonsammare som vi lär ut på VarjeSteg har ryggsmärtan försvunnit. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Jakob Smitterberg

Jakob har tävlat mycket inom orientering och har även varit ledare för nybörjare inom just orientering. Han har sprungit sylvesterloppet vid flertal tillfällen samt sprungit Göteborgsvarvet. Jakob älskar att springa, helst i skog, och glädjen för löpningen vill han dela med sig av.

Carina Ekring

Carina arbetar som specialpedagog till vardags och har därmed goda erfarenheter när det kommer till ledarskap. Hon hittade löpningen för drygt 10 år sedan och beskriver sig själv som en glad hobbyjoggare som gillar att jogga sakta men med njutning. På sin meritlista har Carina en genomförd Ultravasa 45 km samt 12h, men mest för att hon vill utmana sig själv och testa sina egna gränser.

Torbjörn Eriksson

Torbjörn har många fina löparmeriter i bagaget. Bland annat har han genomfört 6 Lidingölopp, 2 Stockholm maraton, några Göteborgsvarv, några Traillopp samt Backyard Ultra 70 km. Dessutom har han varit instruktör på gym och hållit i bland annat gympa, cirkelträning och utomhusfys. 

Carina Drugge

Carina har gått från att tvinga sig att ta på sig löparskorna till att faktiskt gilla löpning. Numera tycker hon om att springa många olika sorters lopp!

Anders Eklöv

Anders har många genomförda lopp på sin meritlista. Däribland 2 st Varvetmilen, flertalet Göteborgsvarv, Jönköping Halvmaraton, flera Åstadsloppet, 4 st Lidingöloppet, 2 st maraton, 3 st En svensk klassiker -06,-11, -16 med ett 4e på gång i år.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0