Ledare Örebro, Markaskogen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Örebro, Markaskogen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Örebro Markaskogen träffar du följande löpcoacher:

Sofia Smitterberg

Sofia gillar att träna och har alltid tränat. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och nu är hon ungdomsledare i handboll. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen.
Sofia blev av med sin ryggsmärta genom att förändra sitt rörelsemönster. Under 7 år har hon inte kunnat börja sig framåt på morgonen, men när hon lärde sig att springa skonsammare som vi lär ut på VarjeSteg har ryggsmärtan försvunnit. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Carina Drugge

Carina har gått från att tvinga sig att ta på sig löparskorna till att faktiskt gilla löpning. Numera tycker hon om att springa många olika sorters lopp!

Jimmy Eklund

Jimmy har i sina yngre år spelat både fotboll, badminton och innebandy. Men med åren har det blivit löpning, en träningsform som han verkligen gillar. Han har spungit Kilsbergen trailrun samt ett virtuellt Torekov-Båstad lopp. Till vardags arbetar Jimmy inom skolan och är van vid att att leda grupper och individer.

Ingela Lundgren

Ingela har under det senaste året kommit igång med löpträning för att hitta en enkel träningsform och tycker att det är kul. Under denna tid har hon hunnit med ett par lopp på 5-6 km. Till vardags arbetar Ingela som redovisningsekonom och utöver det har hon även goda ledarskapserfarenheter från att tidigare ha varit kassaansvarig i butik samt varit med som ledare inom barnidrott.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0