Ledare Örebro, Karlslund

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Örebro, Karlslund där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Örebro, Karlslund träffar du följande löpcoacher:

Sofia Smitterberg

Sofia är certifierad löp-och rörelsecoach och utbildad postural tränare hos VarjeSteg. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och löpningen har alltid funnits med som komplement träning. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen. Genom att förändra sitt rörelsemönster är nu smärtan i ryggen borta.

Senaste loppet som hon gjorde var ett fjällmaraton i Sälen som var en fantastisk upplevelse. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Torbjörn Eriksson

Torbjörn har många fina löparmeriter i bagaget. Bland annat har han genomfört 6 Lidingölopp, 2 Stockholm maraton, några Göteborgsvarv, några Traillopp samt Backyard Ultra 70 km. Dessutom har han varit instruktör på gym och hållit i bland annat gympa, cirkelträning och utomhusfys. 

Maria Cox

Maria springer gärna i skog och natur, och ju mer terräng desto bättre. Hon är även lärare i yoga och meditation. Nu ser hon fram emot att förmedla löparglädje till andra!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0