Ledare Örebro, Karlslund

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Örebro, Karlslund där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Örebro, Karlslund träffar du följande löpcoacher:

Sofia Smitterberg

Sofia gillar att träna och har alltid tränat. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och nu är hon ungdomsledare i handboll. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen.
Sofia blev av med sin ryggsmärta genom att förändra sitt rörelsemönster. Under 7 år har hon inte kunnat börja sig framåt på morgonen, men när hon lärde sig att springa skonsammare som vi lär ut på VarjeSteg har ryggsmärtan försvunnit. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Torbjörn Eriksson

Torbjörn har många fina löparmeriter i bagaget. Bland annat har han genomfört 6 Lidingölopp, 2 Stockholm maraton, några Göteborgsvarv, några Traillopp samt Backyard Ultra 70 km. Dessutom har han varit instruktör på gym och hållit i bland annat gympa, cirkelträning och utomhusfys. 

Viktoria Henriksson

Viktoria har god erfarenhet av ledarskap sedan tidigare, då hon har stor vana av att hålla i allt från individuella pass till gruppass med både små och stora grupper. 

Kevin Bengtsson

Kevin är en 30-årig småbarnspappa och arbetar som socialarbetare till vardags. Han älskar fysisk aktivitet i olika former, men främst löpning. En av hans meriter inom just löpning är att han klarat milen under 40 minuter. Kevin har god ledarskapsvana från sitt arbete, där han bl a håller föräldrastödskurser och grupper med ungdomar, samt olika typer av samtal och andra stormöten. Genom att vara ledare i VarjeSteg vill han utvecklas inom löpning och även i sitt ledarskap


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0