Ledare Norrtälje

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Norrtälje där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Norrtälje träffar du följande löpcoacher:

Michael Wolhardt

Michael älskar att leda och instruera för att se andras framsteg. Han har utbildat dykare på alla nivåer mer eller mindre på heltid i 26 år. Han har ledarskaps utbildningar inom dykning på avancerade nivåer samt att han lett resor runt om i världen med stora och små grupper, oftast dykresor. Vad gäller träning är Michael en person som alltid har tränat. Han tränade kampsport från 15 års ålder, till och från i ca. 25 år. Löpningen har varit hans huvudsakliga träningsform i ungefär 11 år. Han har sprungit hela 18 marathonlopp, tre ultramarathon och ett gäng halvmaror, 10 km osv. Dessutom har han även arrangerat egna lopp där han samlat in pengar. 2017 sprang han mellan Göteborg och Stockholm för att samla in pengar till Amnesty och UNHCR. 2018 genomförde han ett 24 h lopp till förmån för RFSL Roslagen. 2019 sprang han Norrtälje-Stockholm tur o retur för Cancerrehabfonden och 2019 gjorde han ytterligare ett 24 h lopp för Musikhjälpen.

Frida Welin

Frida har alltid varit aktiv och älskat att få andra att vara aktiva. Hon har studerat idrott- och ledarskap på folkhögskola och är även utbildad kajakledare. Frida beskriver sig själv som en ganska nybiten löpare men har sprungit lopp som Tjurruset och Uppsalaruset. Hon älskar trailrunning men kan trycka många kilometer på asfalt också. Hon har en förmåga att få folk taggade och bekväma med sig själva och älskar även att peppa och se folk växa!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0