Ledare Norrköping

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Norrköping där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Norrköping träffar du följande löpcoacher:

Sara Ageborg

Sara är löpcoach sen innan och har gått utbildning på Lillsveds idrottsfolkhögskola. Till vardags arbetar hon som coach och personalansvarig på en träningsanläggning i Norrköping, där hon sprider löpglädje till crossfitatleter.

Birger Andersson

Birger är en van ledare. Idag arbetar han som kompanichef på Markstridsskolan och leder en utbildning med cirka 100 elever. Sedan han ryckte in i värnplikten 1999 så har han haft en aktiv ledarroll i Försvarsmakten på olika nivåer. De senaste 15 åren har han varit pluton alternativt kompanichef. Idrottsligt så är han sedan fem år tillbaka ledare inom gymnastik och fotboll. I övrigt har Birger rört på sig hela livet. Inom konditionsidrott har han samlat ihop en hel del fina meriter, bl a en femteplats på Tjurruset, andra plats på Swedish Alpine ultra, andra plats på Sörmlandsleden två dagars mm. Birger beskriver sig själv som “en utåtriktad mångsysslare som älskar en aktiv vardag och trivs som bäst i grupper”.

Lisa Thörn

Lisa är uppväxt i naturen och på hästryggen. Rörelse och träning har alltid varit en stor del av hennes vardag, och har tagit ännu större plats de senaste 5-6 åren. Hon har två tjejvasor i ryggsäcken och hobbycoachar nu två vänner inför deras första gemensamma vasalopp. Lisa brinner för långsiktigt hållbar träning där löpningen är både lättillgänglig och full av möjligheter!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0