fbpx

Ledare Nässjö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Nässjö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Nässjö träffar du följande löpcoacher:

Idha Gustafsson

Idha är en träningsglad person som laddar om batterierna med löpning och vill utvecklas än mer inom just löpningen. Dels för egen del, men främst för att kunna ge mer till andra. Hon har goda erfarenheter av ledarskap sedan tidigare, då hon gått projektledarutbildning, leder projekt samt att hon även lett egna träningspass. Bland Idhas löparmeriter finns två genomförda ultralopp (Böda och Sthlm Five), flertalet genomförda maraton (bland annat i Berlin och Milano) samt flera halvmaraton. Hennes personbästa på maraton är 3:42:40 och hennes snabbaste halvmaraton gjorde hon på 1:40:30. Men för Idha handlar inte löpning primärt om att delta i lopp, utan istället är det vägen dit och att få utvecklas i det som hon värdesätter.

Dennis Giss

Dennis har många fina löparmeriter i bagaget. Bland annat har han sprungit milen på 39:30, halvmaraton på 1:35:38, Lidingöloppet som bäst på 2:24:24 samt maraton som bäst på 3:59:47. Utöver det har han genomfört Idre Fjällmaraton 84k, Kullamannen Dödens Zon två gånger, Sandsjöbacka 37k, Bocksten Trail Run 46k samt en Ultra Interval Challenge i November 2021. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0