Ledare Nacka

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Stockholm, Nacka där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Nacka träffar du följande löpcoacher:

Klas Forsberg

Klas brinner för löpning i allmänhet, men särskilt varmt om hjärtat ligger ultralöpningen. Han började springa 2016 och upptäckte då att hans styrka är att han är en väldigt uthållig löpare. Han har goda erfarenheter av ledarskap, då han bland annat har 20 års erfarenhet av att vara chef/ledare samt att han varit fotbollstränare i över 12 års tid. Klas gillar långsiktiga mål och har över tid gått från att klara av ett millopp, till att ha genomfört diverse olika ultralopp, nu senast Värmdö Ultra. Än mer inspirerande är återhämtningen han gjort från sin ryggskada som han råkade ut för 2013. Den orsakade honom stora smärtor av att bara gå 300 meter, och numera har han som sagt avverkat ett ultralopp – på hela 50 miles (80,5 km)! 

Rune Elebring

Rune har mycket goda erfarenheter av löpning sedan tidigare, då han i sin ungdom sysslat med tävlingslöpning – både på bana, landsväg och i terräng. Numera har han lagt tävlandet på hyllan och springer mest för att det är skönt. Rune har även erfarenhet av ledarskap, då han bland annat varit fystränare för ungdomar.

Jessica Hellberg

Till vardags arbetar Jessica som chef inom socialtjänsten och hon är även fotbollstränare för juniorer. Hon har en imponerade runstreak på 790 dagar och har numera påbörjat ännu en. Utöver det har Jessica även sprungit lopp som Lidingöloppet samt Stockholm Eco trail. 

Martina Vigerland

Martina har spelat handboll i många år och har gått på idrottsgymnasium. Hon har ett intresse för hälsa och trivs med att vara fysisk aktiv för att må bra i kropp och knopp. Martina har tidigare arbetat med att leda och motivera personer inom LSS till att vara fysiskt aktiva.

”Jag har alltid haft löpning och träning som en del i livet, men tack vare VarjeSteg har jag äntligen lärt mig att springa skonsamt för kroppen. Jag trivs som bäst när jag får springa trail och gärna tillsammans med andra”.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0