fbpx

Ledare Nacka

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Stockholm, Nacka där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Nacka träffar du följande löpcoacher:

Agneta Österman Lindqvist

Agneta hittade löpningen som 57-åring och insåg då att man aldrig är för gammal för att må bra av att springa. Hon har inte fokus på tider eller tempo, utan har alltid strävat efter att bli bättre vartefter. Hon är utbildad pedagog, har varit styrelseordförande i flera ideella organisationer och har erfarenhet av att driva projektledaruppdrag. Till vardags arbetar hon som egenföretagre (skribent och utbildning). Agneta har sprungit 3 maraton, Ultravasan 45 samt sextimmarslopp och en massa smålopp. Dessutom har hon gett ut boken “Långsamt är också framåt”. Hennes nästa mål inom löpningen är att genomföra Ultravasan 90 km nästa år, med siktet på att klara det under maxtid.

Klas Forsberg

Klas brinner för löpning i allmänhet, men särskilt varmt om hjärtat ligger ultralöpningen. Han började springa 2016 och upptäckte då att hans styrka är att han är en väldigt uthållig löpare. Han har goda erfarenheter av ledarskap, då han bland annat har 20 års erfarenhet av att vara chef/ledare samt att han varit fotbollstränare i över 12 års tid. Klas gillar långsiktiga mål och har över tid gått från att klara av ett millopp, till att ha genomfört diverse olika ultralopp, nu senast Värmdö Ultra. Än mer inspirerande är återhämtningen han gjort från sin ryggskada som han råkade ut för 2013. Den orsakade honom stora smärtor av att bara gå 300 meter, och numera har han som sagt avverkat ett ultralopp – på hela 50 miles (80,5 km)! 

Rune Elebring

Rune har mycket goda erfarenheter av löpning sedan tidigare, då han i sin ungdom sysslat med tävlingslöpning – både på bana, landsväg och i terräng. Numera har han lagt tävlandet på hyllan och springer mest för att det är skönt. Rune har även erfarenhet av ledarskap, då han bland annat varit fystränare för ungdomar.

Jessica Hellberg

Till vardags arbetar Jessica som chef inom socialtjänsten och hon är även fotbollstränare för juniorer. Hon har en imponerade runstreak på 790 dagar och har numera påbörjat ännu en. Utöver det har Jessica även sprungit lopp som Lidingöloppet samt Stockholm Eco trail. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0