fbpx

Ledare Mullsjö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Mullsjö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Mullsjö träffar du följande löpcoacher:

Glenn Davidsson

Glenn har goda erfarenheter inom både ledarskap och träning då han till vardags arbetar som idrottslärare samt att han tidigare även varit spinninginstruktör.

Albin Lindman

Albin började med löpning för 3-4 år sedan och under dessa år har det hänt mycket i hans utveckling som löpare. Han har alltid varit aktiv inom sport och älskar att träffa nya människor som delar samma intressen. Albin har ett imponerande distansrekord på 55 km och utöver det har han även sprungit lopp såsom Lidingöloppet, Göteborgsvarvet samt Jönköping halvmarathon.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0