fbpx

Ledare Mullsjö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Mullsjö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Mullsjö träffar du följande löpcoacher:

Jennifer Ultege

Jennifer är en energisk och driven tjej som brinner för träning, speciellt löpning och gruppträning och älskar att leda och inspirera människor. Hon har stor erfarenhet av ledarskap då hon haft diverse olika chefspositioner i arbetslivet och driver idag eget företag då hon arbetar som PT och gruppträningsinstruktör. Dessutom har hon lett både barngrupper och vuxengrupper på ridskolan där hon också arbetar. Utöver det har Jennifer en treårig kandidatexamen inom idrottsvetenskap och har jobbat i gymbranschen i flera år. Hon har sprungit ett stort antal lopp på olika distanser, allt från 5km till 50 km. På sin meritlista har hon fina prestationer. Bland annat har hon genomfört 5 st ultralopp, 1 maraton och flertalet halvmaraton, samt att hon sprungit personbästa på milen på 44.30 och 5 km på snabba 18.30. Dessutom blev hon utnämnd till årets gruppträningsinstruktör på gymkedjan hon tidigare jobbade på.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0