fbpx

Ledare Markaryd

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Markaryd där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Markaryd träffar du följande löpcoacher:

Jannica Wadell

Till vardags arbetar Jannica som egenföretagare inom hästbranschen och driver ett B&B med konferens & event. Ledarskap är något som hon har god vana av, då hon bland annat är utbildad chef på Svenska Mc Donalds och har arbetat med diverse olika chefsuppdrag genom åren. Dessutom har hon erfarenhet av att vara både ungdomsledare, ridlärare samt tränare. Jannica har sprungit sporadiskt under vuxenlivet och dragits med en hel del skador som kommit av hästolyckor, däribland korsband, ledband och meniskskada. Hon har också artros och väntar på nytt knä. Trots detta började hon träna och löpträna och idag är hon smärtfri och närmar sig målet att genomföra 365 runstreak dagar.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0